Skip to content

MINYAK WANGI PILIHAN LELAKI PALING KONTROVERSI

MINYAK WANGI PILIHAN LELAKI PALING KONTROVERSI

Kongsikan artikel ini

Baru-baru ini jenama wangian mewah, Akro melabuhkan tirainya di Kuala Lumpur dengan membawa koleksi kontroversinya untuk pilihan lelaki di Malaysia.

Akro

Akro kini di bawah AMARIS Kuala Lumpur membawakan jenama wangian lelaki yang segar dan inovatif pembuatan. Dari baunya hinggalah label setiap koleksi semuanya unik dan bakal cetus kontroversi. Antara koleksi yang menjadi bualan hangat seperti HAZE, SMOKE, AWAKE, DARK, NIGHT, MALT dan INK. Setiap minyak wangi Akro mencetuskan keghairahan tersendiri kerana baunya sangat intensif! Paling kontroversi adalah aroma yang berinspirasikan ganja menerusi koleksi HAZE. Nota segar clary sage dan absinthe bakal buat aroma badan anda segar.

Akro

Pakar wangian Olivier Cresp yang juga pemilik bersama Akro merupakan individu penting memastikan setiap wangian Akro punya identiti berbeza.  Dia juga pernah melakar sejarah dengan mencipta wangian ikonik seperti Angel untuk Thierry Mugler, Light Blue untuk Dolce & Gabbana dan banyak lagi. Sepanjang kariernya bergelar pakar wangian, Akro adalah paling mencetus momen peribadi terhadap dirinya. Sebanyak 9 bauan luar biasa tercetus sehingga berjaya mencipta intipati hebat seperti rumpai laut, wiski dan hazelnut

Temubual eksklusif bersama Olivier Cresp

Apakah maksud disebalik AKRO?

Akro bermaksud Addict. Ketagihan terhadap aroma atau sesuatu perkara. Seperti contoh anda ketagihan dengan coklat sehinggakan tidak boleh henti. Addiction! Akro itu addiction buat sesiapa yang gemarkan aroma intensif seperti ini.

Jika anda boleh huraikan dalam 3 perkataan mengenao Akro, apakah ia?

Berbeza, daring dan unik! Setiap koleksi di Akro punya kelebihan berbeza dan wangian yang unik. Anda tidak akan menemuinya di mana-mana!

Mengapa anda tidak menggunakan ramuan yang sama di setiap koleksi Akro?

I don’t try to mix the ingredients everywhere! Kerana di Akro saya mencipta sesuatu yang berlainan. Jika satu wangian hanya tertumpu dengan nota yang anda. Dan cara penggunaanya saya tidak menggalakkan anda untuk membuat layering dua wangian berbeza. Sudah cukup jika satu aroma untuk sekali pemakaian.

Artikel berkaitan GOLDFIELD & BANKS, WANGIAN UNTUK LELAKI EKSKLUSIF DARI AUSTRALIA

 

 

 

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Henry Jacques Malaysia

HENRY JACQUES MEMPERKENALKAN WANGIAN BERHARGA RM45,000

Bacaan Lanjut
Lush Malaysia

LUSH MALAYSIA LANCAR STOR KE-10 DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut
the table suria klcc

PENGALAMAN KULINARI JEPUN, THE TABLE KINI DIBUKA DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut

10 WANGIAN TERBAIK PILIHAN GLAM LELAKI 2023

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut