Skip to content

SUNDAY RILEY PILIHAN LELAKI MASA KINI

Kongsikan artikel ini
1 of 2

SUNDAY RILEY MEMPERKENALKAN KRIM GEL WAJAH C.E.O AFTERGLOW BRIGHTENING VITAMIN C SEBAGAI PENAMBAH RAHSIA KULIT BERSINAR SIHAT.

Sunday Riley teruja untuk mengumumkan C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream. Pelembap gebu ringan ini menampilkan manfaat pencerahan vitamin C (THD Ascorbate) yang juga terdapat dalam rangkaian C.E.O. Koleksi ini dikatakan sesuai untuk mengekalkan cahaya yang sihat sepanjang tahun. Keunikannya adalah menyerlahkan kecerahan segera dan selama 24 jam penghidratan berterusan.

Sunday Riley C.E.O

C.E.O. Afterglow menggebukan dan menyekatakan tona kulit serta mempunyai kandungan Sodium Hyaluronate menarik penghidratan ke dalam kulit dari semasa ke semasa untuk pelembab yang berpanjangan. Gabungan lutein dan allantoin memberikan rangsangan antioksidan dan membantu mengekalkan kulit terhidrat, siang atau malam.

Dalam komitmen berterusan Sunday Riley terhadap alam sekitar dan komuniti, C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream adalah vegan, bebas kekejaman, dan dikilangkan mengikut piawaian yang diperakui Sunday Riley’s B Corp.

1 of 2

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 SEBAB KOLEKSI MUSIM BUNGA 2023 UNIQLO U ADALAH KOLEKSI ASAS TERBAIK.

Bacaan Lanjut
IDEA STAIL TAHUN BARU DARI LOEWE

IDEA STAIL TAHUN BARU DARI LOEWE

Bacaan Lanjut
First Van Cleef Arpels Prince Harry

PRINCE HARRY MELUPAKAN IBUNYA MENERUSI MINYAK WANGI INI

Bacaan Lanjut

POTONG STIM MULUT BERBAU! INI TIP PENCEGAHANNYA

Bacaan Lanjut

MANDIAN ORGANIK PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

7 MAKANAN INI RAHSIA BUAT LELAKI RAMBUT LEBAT

Bacaan Lanjut