Skip to content

WAJIB PAKAI SUNBLOCK! 3 PILIHAN GLAM LELAKI

Kongsikan artikel ini
1 of 3

Lelaki jangan malas pakai sunblock! Cuaca sekarang ini semakin panas, seeloknya lindungilah kulit wajah jikalau anda tidak mahu kulit berjeragat!

Seperti mencuci muka, sunblock juga sama penting dengan produk pembersih wajah. Ramai yang sering mengabaikan kegunaannya. Yelah, nak tambah lagi satu produk terasa beban di permukaan kulit wajah. Sunblock ini sangat penting dan berfungsi untuk melindungi kulit daripada sinaran UV yang boleh buat kulit cepat rosak dan berjeragat.

Janganlah kerana ego atau anggap kulit wajah sudah cukup bertahan tanpa sunblock! Sekarang mungkin tidak nampak, tunggulah lagi 2- 3 tahun, kulit mulalah berubah tekstur! Ini pilihan GL untuk anda beli dan cuba di rumah.

Seperti mencuci muka, sunblock juga sama penting dengan produk pembersih wajah.

PAULA’S CHOICE

Paula's Choice

Jenama penjagaan kulit wajah premium, Paula’s Choice melancarkan krim pelembap harian SPF 50 baharu. Advanced Sun Protection Daily Moisturizer ini bertindak melembapkan kulit, tidak tinggal kesan minyak atau lekit pada wajah. Sesuai untuk kegunaan harian. Krim ini juga menghalang kulit daripada penuaan. Jangan risau tiada kesan White Cast (tompokan putih). Harga di pasaran RM199 di Shopee, Lazada dan Zalora. Atau layari laman rasmi paulaschoice.my

CARA PENGGUNAAN:

Sapukan Advanced Sun Protection Daily Moisturizer sebagai langkah terakhir rutin penjagaan wajah di pagi hari. 15 minit sebelum terdedah dengan sinar UV.

Artikel berkaitan 5 AKTOR KOREA MILIKI RUTIN PENJAGAAN KULIT TERBAIK

1 of 3

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

Bacaan Lanjut

WARISAN BRITAIN DAN INSPIRASI UNIVERSITI KOLABORASI UNIQLO BERSAMA JW ANDERSON

Bacaan Lanjut

SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-40 G-SHOCK BERSAMA 88RISING

Bacaan Lanjut

YUNA MENCIPTA REKOD MEMBUAT PERSEMBAHAN KEPADA 4000 ORANG MALAYSIA TERBESARNYA

Bacaan Lanjut

MONTBLANC MEMARTABATKAN PUSTAKA

Bacaan Lanjut