AL Sports, sebuah jenama naungan syarikat peneraju barangan sukan nombor satu di Malaysia, Al-Ikhsan Sports, telah melancarkan sebuah koleksi edisi terhad Merdeka pada awal bulan ini sempena sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia ke-62.

Koleksi Merdeka ini terdiri daripada baju polo dan t-shirt yang menampilkan empat variasi rekaan yang bertemakan patriotisme. Koleksi edisi terhad ini didatangkan dengan harga yang amat berpatutan, iaitu bermula daripada RM39.00 sehingga RM59.00 dan turut dihasilkan dengan motif corak dan tulisan bagi memperingati Hari Kemerdekaan Malaysia.

“Kami amat berbangga kerana telah menghasilkan sebuah koleksi bagi menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia Ke-62 pada tahun ini. Kami yakin, rakyat Malaysia dari segenap kaum akan menerima baik dan berbangga untuk menyarungkan baju ini. Di syarikat Al-Ikhsan Sports, kami sentiasa menawarkan barangan sukan berkualiti tinggi dengan harga yang sangat berpatutan dan kami akan sentiasa mengekalkan inisiatif ini di masa akan datang,” komen Vach Pillutla, Ketua Pegawai Eksekutif syarikat Al-Ikhsan Sports Sdn Bhd.

KOLEKSI EDISI TERHAD MERDEKA

1 of 5

1 of 5