Skip to content

ANAABU BLACK SERIES 2022, INJEKSI NUANSA HITAM

ANAABU BLACK SERIES 2022, INJEKSI NUANSA HITAM

Kongsikan artikel ini

JENAMA LOKAL, ANAABU MEMPERSEMBAHKAN KOLEKSI TERBARU “BLACK SERIES 2022”. LENGKAPI GAYA ANDA DI MUSIM AKHIR TAHUN INI DENGAN HIMPUNAN YANG SERBA VERSATIL DAN KAYA WARNA HITAM.

Pada Oktober lepas, jenama lokal ANAABU membawa kembali koleksi Black Series 2022. Lanjutan daripada keluaran pertamanya pada 2018, ANAABU merangka pelbagai rekaan berinovatif yang menyegarkan. Dalam nuansa hitam yang terdiri daripada rekaan semula masa lalu manakala memperkenalkan yang baharu. 

Koleksinya lengkap dengan helaian bersifat praktikal dan beragam. Setiap pakaian mempunyai ciri uniknya tersendiri untuk memberi perbezaan daripada yang lain. Langsung, membolehkan anda menyerlahkan sisi lain, yang mana lebih eksperimental. Walaupun ANAABU dikenali dengan nada rekaan bersifat minimalis, koleksi ini juga bertujuan untuk memberi dimensi gaya pada penampilan seseorang.

Daya tarik utama dari koleksi ini, tentu sahaja pilihan warna hitam. Dan perincian yang lebih fokus, dapat dikreasikan dengan pelbagai gaya kesukaan. Koleksi ini juga berhasrat untuk memberi panduan dan membawa anda ke perjalanan penemuan diri. 

Menjanjikan kenyamanan walu harus berhadapan dengan segala cuaca, koleksi ini ternyata eksklusif berbanding mana-mana koleksi ANAABU yang lain. Kerana ia menyerlahkan lagi aspek kreatif pada diri dan berani bereksperimen gaya. 

Dengan 20 siluet dan tekstur yang berbeza, ANAABU memastikan setiap pakaian yang ditawarkan berupaya menerangi gaya, meskipun dalam kegelapan. Koleksi ini dibahagikan kepada tiga keluaran dengan bahagian pertama ialah Chapter 1. 

Menggambarkan esen warna hitam yang abadi, koleksi ini menggunakan nama seperti Galur, Ireng, Redup, Samar, Jiwa dan Umbra dengan imejan berbeza yang melambangkan keindahannya. Dari padanan gaya ‘androgynous’ ke ‘avant-garde minimalism’. 

Terokai koleksi ANAABU Black Series 2022 di sini.

 

Artikel berkaitan: GUNA MATERIAL KAKTUS, ONITSUKA TIGER MEMPERKENALKAN MEXICO 66™ CACTFUL™

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

RAIKAN AIDILFITRI DENGAN KOLEKSI BAJU RAYA PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
hackett London

HACKETT LONDON SELAMI SEMANGAT SEPANYOL BERSAMA JENSON BUTTON DAN MATTHEW GOODE

Bacaan Lanjut
Paris fashion week 2024

15 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI PARIS FASHION WEEK FALL 2024

Bacaan Lanjut
Hatta Dolmat Raya

RAIKAN PAGI RAYA 2024 BERSAMA HATTA DOLMAT

Bacaan Lanjut