Skip to content

BURBERRY CHINESE NEW YEAR 2021

BURBERRY CHINESE NEW YEAR 2021

Kongsikan artikel ini

MENJELANG TAHUN BARU CINA, BURBERRY BERSEPAKAT MENAWARKAN KOLEKSI KAPSUL BURBERRY CHINESE NEW YEAR 2020. DISEMARAKKAN LAGI DENGAN PENERBITAN VIDEO KEMPEN BERTAJUK “A NEW AWAKENING”, ARAHAN DEREK TSANG.

Bersempena merayakan Tahun Baru Cina, Burberry menyemarakkan perayaan utama masyarakat Cina itu dengan tawaran baharu yang memuatkan serangkaian pakaian dan aksesori. Dihiasi motif Thomas Burberry Monogram yang telah diperbaharui, menyemat ia sebagai motif utama dalam rekaan-rekaannya Kali ini.

Motif tersebut berwarna lantang, pada masa yang sama bertujuan untuk meraikan tahun haiwan lembu mengikut kalendar Lunar. Haiwan lembu melambangkan bumi, kuasa dan ketenangan. Pakaian yang terkandung, seperti jaket bomber, kemeja, seluar, kot trench, sniker, beg pinggang dan topi.

Khusus koleksi ini, Riccardo Tisci merangkap Pengarah Kreatif Burberry berkata, dia sering mencari inspirasi baharu nan segar melalui alam dan menggarap semangat alam itu. Sempena melangkah ke tahun baharu, Riccardo menyarankan semua untuk menyambung usaha mencari cinta, ketenangan, kekuatan dan harapan. Itulah yang membuatkan kehidupan itu indah.

Selaras dengan itu, karya seni “A New Awakening” dilancarkan, mengisahkan hubungan antara manusia dan dunia luar. Life is always about discovering new things.

Burberry menyunting Derek Tsang, selaku pengarah untuk video kempen Tahun Baru Cina ini. Menyatukan ilham Burberry dengan dunia seni, memunculkan satu gagasan memadukan pelakon-pelakon utama Bergama rangkaian Chinese New Year 2021. Zhou Dongyu dan Song Weilong digandingkan beraam untuk menyampaikan cerita “A New Awakening”. Video penuh boleh dilayari bermula 18 Januari 2021.

 

Burberry

Burberry

Artikel berkaitan:CALVIN KLEIN CNY2021 MERAIKAN MUSIM PERAYAAN

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SEJAK TAHUN 90-AN

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SMITH SEJAK TAHUN 90-AN

Bacaan Lanjut
glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
hackett London

HACKETT LONDON SELAMI SEMANGAT SEPANYOL BERSAMA JENSON BUTTON DAN MATTHEW GOODE

Bacaan Lanjut