Skip to content

CIPTA GAYA ‘STREETWEAR’ DENGAN PEDRO

Kongsikan artikel ini

PEDRO MENGHADIRKAN KOLEKSI MUSIM BUNGA/PANAS 2021 MERANGKUMI AKSESORI UTAMA LELAKI, SEPERTI BEG, DOMPET, TALI PINGGANG. AKSESORI YANG BERNADA KESUKANAN, SEMPURNA SEKALI MEMBENTUK GAYA STREETWEAR YANG LIGAT MENDOMINASI TREND FESYEN SEMASA. GLAM LELAKI CADANGKAN LIMA ITEM UNTUK MENCIPTA GAYA ‘STREETWEAR’ YANG PUNYA ELEMEN EKSKLUSIF.

  1. SNIKER PUTIH

A must have. Sniker merupakan item terpenting untuk membentuk gaya streetwear yang punya elemen eksklusif, di damping itu menonjolkan imej ‘bersih’ dan matang. Sniker putih PEDRO ini, memiliki reka bentuk yang tegas. Warna merah pada lidah sniker menunjukkan kontra pada warna.

2. BEG PINGGANG

Ikatkan beg pinggang PEDRO pada pinggang. Atau silangkan pada dada untuk memberi ‘nyawa’ pada keseluruhan penampilan. Beg pinggang ini juga cukup praktikal dan versatil. Boleh digayakan untuk ciptaan gaya ‘streetwear’ serta dibawa kala bepergian.

3. BEKAS AIRPOD

Item penting buat golongan muda. Bekas AirPod ini punya rekaan yang versatil. Boleh digantungkan pada pinggang seluar. Dan cukup stylish sekiranya diletakkan pada beg. Butiran tambahan yang sangat mudah untuk dicipta.

 

4. SNIKER MODEN

We love the colour combo. Paduan warna beige dan cream memperlihatkan trend warna semasa. Think about.. Kanye West..Fear of God..Drake..inilah gaya-gaya yang sinonim dengan gaya ikonik mereka. Terlihat kasual, namun sempurna juga dipadankan dengan celana denim untuk digayakan pada semua acara. Stylish streetwear boleh dibentuk bertunggakkan sniker PEDRO ini.

5. TALI PINGGANG

Bergaya ‘streetwear’ tidak semestinya harus memakai aksesori yang bernada sukan. Kombinasi kemeja T dan seluar wide serta dilengkapi tali pinggang PEDRO ini, tentu sahaja menonjolkan miej ‘streetwear’ yang lebih moden. Stail kekinian yang mula menjadi kegemaran anak-anak muda.

#PEDRO

Artikel berkaitan: UA FLOW VELOCITI WIND, PRESTASI TERPANTAS

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

6 STAIL TERBAIK BERPASANGAN SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO

6 STAIL TERBAIK BERPASANGAN SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO

Bacaan Lanjut

KEMPEN BULGARI SUMMER 2021, TERINSPIRASI DARI ROM

Bacaan Lanjut

FIRDHAUS, BAKAT BARU TO WATCH

Bacaan Lanjut
TB SUMMER MONOGRAM, SEMARAK GAYA MUSIM PANAS

BURBERRY TB SUMMER MONOGRAM, SEMARAK GAYA MUSIM PANAS

Bacaan Lanjut
BAPE® X COACH, KOLABORASI YANG EPIK

BAPE® X COACH, KOLABORASI YANG EPIK

Bacaan Lanjut
PRADA X ADIDAS A + P LUNA ROSSA 21, TAMPIL DALAM DUA WARNA

PRADA X ADIDAS A + P LUNA ROSSA 21, TAMPIL DALAM DUA WARNA

Bacaan Lanjut