Skip to content

FESYEN PALING KONTROVERSIAL HARRY STYLES DI KONSERT JELAJAH “LOVE ON TOUR”

Kongsikan artikel ini

Siapa sahaja tidak mengenali bekas penyanyi boyband One Direction terkenal, Harry Styles? Jejaka berusia 29 tahun ini baru saja selesai jelajah konsert Harry Styles Love On Tour sebagai artis solo.

Harry Styles terkenal dengan gaya fesyennya yang unik dan eklektik, sering menggabungkan gaya vintaj dan moden untuk mencipta bold look. Dia tidak takut untuk bereksperimen dengan warna, corak dan tekstur yang berbeza dan kerap memakai pakaian yang biasa dipakai oleh wanita, seperti pakaian dan skirt.

HARRY STYLES “LOVE ON TOUR” BEST LOOK / MOST CONTROVERSIAL LOOK

Harry Styles ada gaya atas sebab tertentu! Kami melihat kembali fesyen Love On Tournya yang menakjubkan. Ayuh bersama GLAM Lelaki dalam mengumpulkan best look Love On Tour Harry Styles!

1. DAZZLING DISCO COWBOY, LAS VEGAS

harry styles love on tour

Kita perlu mulakan dengan Fine Line Show yang dapat menarik perhatian peminatnya bukan? Juga, ensemble ini adalah kegemaran peminat Harry Styles atas sebab tertentu. Gayanya melangkah keluar di Las Vegas memakai seluar magenta yang mempesonakan, beige ankle boots dan vest labuci merah jambu.

Harry Styles memulakan konsert Love on Tour dengan hebat dalam pakaian ini. Vest labuci merah jambu yang diperagakan oleh Harry Styles ini menunjukkan asas untuk pertunjukan fesyen yang merupakan jelajah Amerika Utara Harry Styles. 

2. BLACK SWAN MAGIC, NEW YORK CITY
harry styles love on tour

Pada konsertnya di New York City, Harry Styles dapat memukau peminat dengan all-black tailored open-chested suit yang funky ini. Walaupun Harry Styles sering mengayakan outfit untuk konsertnya dengan rona yang bold, Harry Styles juga tidak gagal untuk menggayakan rona hitam ini.

Konsertnya Madison Square Garden yang habis dijual oleh Harry Styles, para peminatnya dapat menyaksikan dia memakai sut all-black tailored open-chested suit dengan sentuhan bergaya. Feathered sleeve dapat menyerlahkan look itu.

3. TROPICAL ILLUSION, FLORIDA

harry styles love on tour

Penyanyi itu benar-benar mengganggu fikiran para peminatnya pada konsertnya ini. Untuk konsertnya buat kali ini, penyanyi yang berusia 29 tahun itu menyerlahkan kehangatan Floridian dengan kemeja coral shimmery ini dipadankan dengan icy blue suspenders

4. ALL THAT GLITTERS IS GOLD, LONG ISLAND

Harry Styles telah melakukan ‘360 yang hebat dengan memakai outfit yang serupa dengan pakaian persembahan Love on Tour pertamanya. Penyanyi itu memakai gold sequinned vest dengan seluar hitam dan boots kulit hitam untuk persembahan terakhirnya di Long Island.

5. Pittsburgh

konsert harry styles

Foto: Twitter @/brookephotoedit

Satu kombo silver top dan seluar hitam yang bergaya menjadi kegilaan para peminat Harry Styles di Pittsburgh. 

6. Nashville

Foto: Twitter @/hsdaily

Di Nashville, Harry Styles tidak mengecewakan dengan para peminatnya! Harry Styles memperagakan daripada Gucci Fall 21 Suit. Suit dan sulaman sequin itu  menjadi klasik.

Silhouette itu telah disesuaikan supaya lebih fitted tetapi Harry Styles masih memilih penggayaan bare-chested styling. Harry juga memadankan suit itu patent leather boots.

7. “Harryween” Fancy Dress Party

harry styles love on tour

Penyanyi asal UK ini membuat penampilan “Harryween” dengan memakai pakaian yang diluluskan oleh Judy Garland. Dihiasi dengan gaun mini gingham, red fishnets dan, sudah tentu, klasik ruby slippers. Harry juga membuatkan para peminatnya nostalgia dengan The Wizard of Oz.

8. LOS ANGELES

Untuk salah satu konsert Harry Styles di Los Angeles, penyanyi itu menggayakan pakaian jenama Gucci 2019 dan jacquard velvet vest dan seluar emarald.

Tips Konsert Harry Styles

Sekiranya Harry Styles lakukan konsert sekali lagi dan anda ingin pergi ke konsert tersebut, ada beberapa tips penggayaan yang anda boleh cuba.

Ketika merancang pakaian anda untuk ke konsert, lihat kembali kepada rona rona yang digunakan oleh Harry dalam konsert Love On Tournya. Harry Styles terkenal dengan warna-warna cerah, dipaparkan setiap kali dia melakukan talk show mahupun ke The Brits pada tahun 2020.

Warna-warna terang seperti kuning, hijau dan merah jambu lebih menyerlah dan menangkap perhatian, jadi ambil peluang ini untuk suntik keseronokan kepada pakaian anda.

Selain itu, warna seperti krim dan coklat juga idea yang bernas untuk dipadankan dalam penampilan anda. Ia neutral dan memberi vibe albumnya pada tahun 2022, Harry’s House.

Harry Styles sememangnya antara salah seorang penyanyi lelaki paling bergaya di dunia yang membawa gaya A-Game setiap masa. Jika anda peminat setianya, jangan lupa untuk ceduk inspirasi daripada looks terbaiknya di konsert ini.

Artikel berkaitan: 10 Gaya Fesyen Ikonik Harry Styles Yang Memukau Mata 

By Zahirah Zulkhairi
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Sisley Malaysia

SISLEY BUKA STOR FLAGSHIP PERTAMA DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut

LIVESTREAM – SAKSIKAN PEMENTASAN VALENTINO LE CIEL MEN FALL/WINTER 2024 DI SINI

Bacaan Lanjut
Aiman Hakim Ridza

“MEN ARE MADE HOW MEN SHOULD BE.” – AIMAN HAKIM RIDZA, GLAM LELAKI JANUARI 2024

Bacaan Lanjut

ONITSUKA TIGER RAI ULANG TAHUN KE-75 BERSAMA ASTRO BOY

Bacaan Lanjut

GLAM LELAKI MOST STYLISH 2023

Bacaan Lanjut
10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

Bacaan Lanjut