Skip to content

H&M MENJIWAI MAKNA DISEBALIK TAHUN BARU CINA

H&M MENJIWAI MAKNA DISEBALIK TAHUN BARU CINA

Kongsikan artikel ini

H&M MELANCARKAN KEMPEN DEDIKASI PERAYAAN TAHUN LUNAR 2021. MENAWARKAN KOLEKSI PAKAIAN SEDIA PAKAI DAN AKSESORI UNTUK SEISI KELUARGA. NILAI ESTETIK DAN MAKNA YANG TERSEMAT UNTUK KOLEKSI INI YAKNI KEPELBAGAIAN DAN KEKELUARGAAN. 

Meskipun, pandemik Covid-19 berada pada tahap yang membimbangkan, tidak semestinya perayaan utama masyarakat Cina , Tahun Baru Cina akan disambut sepi. Namun, yang penting ialah semangat menjiwai makna disebalik perayaan itu. Banyak cara lain yang boleh dilakukan untuk mengekalkan kemeriahan sambutan Tahun Baru Cina untuk tahun ini.

H&M melancarkan kempen perayaan Tahun Lunar, dengan penampilan istimewa wajah-wajah Asia sebagai penghias kempen. Untuk tahun ini, H&M memilih tema keindividuan dan kepelbagaian yang dirai melalui aspek fesyen. Antara wajah yang menghiasi kempen ialah, Wang Shuan (pemain bola sepak wanita), Lamuyangzi (influencer), David Yang (model dan penyanyi), Xiao Jie (penyanyi) serta anaknya, dikumpulkan dalam penerbitan kempen tersebut. Penyatuan mereka dirakam ibarat satu keluarga dalam kemeriahan menyambut perayaan Tahun Baru Cina. Elemen kekeluargaan ternyata mendukung hebat konsep seni kempen tersebut.

Konsep kempen ini menggunakan tajuk “Connect All Differences”, menggabungkan DNA H&M serta aspek diversifikasi yang membentuk gelombang industri fesyen masa kini. Melalui kempen tersebut, bakat-bakat dari latar belakang yang berbeza, berpeluang berkongsi rasa dan harapan yang sama iaitu meraikan kepelbagaian.

Lagu klasik “You Got The Love” dipilih sebagai runut bunyi untuk kempen ini. Yang telah digubah dalam rentak yang segar, moden, dan selaras dengan tahun baru. Pemilihan lagu tema tersebut, memeriahkan lagi suasana perayaan yang ditampilkan dalam video pendek.

Lebih daripada 10 rekaan lelaki yang ditawarkan untuk musim ini. Helaian dan aksesori yang bernada kasual, juga tersisip faktor kesukanan, menyediakan opsyen yang selesa untuk digayakan sepanjang perayaan. Uniknya, koleksi kali ini bukan hanya boleh digayakan oleh orang Cina sahaja, sesiapa sahaja boleh memakainya sesuai acara. Koleksi ini sudah mula boleh dimiliki dengan pembelian seleksi stor H&M dan online.

hm

hm

h&m

h&m

 

Artikel berkaitan: THE ONITSUKA TIGER ATTITUDE PENUH KARAKTER

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

KEPELBAGAIAN KARAKTER & INDIVIDU HIASI CALVIN KLEIN MUSIM LURUH 2022

Bacaan Lanjut

RALPH LAUREN HADIRKAN POLO ORIGINALS

Bacaan Lanjut
LOUIS VUITTON VIRGIL ABLOH' KHAS BUAT MENDIANG PEREKA

‘LOUIS VUITTON: VIRGIL ABLOH’ KHAS BUAT PEREKA

Bacaan Lanjut
10 FESYEN PALING MENYERLAH DI FESTIVAL FILEM VENICE KE-79

10 FESYEN PALING MENYERLAH DI FESTIVAL FILEM VENICE KE-79

Bacaan Lanjut
CAHAYA MATA SELEBRITI PALING BERGAYA DI DUNIA, SIAPA DI TANGGA TERATAS?

CAHAYA MATA SELEBRITI PALING BERGAYA DI DUNIA, SIAPA DI TANGGA TERATAS?

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN FASHION’S FUTURE CHAMELEON, NAZREEM MUSA

Bacaan Lanjut