Skip to content

IDEAL & KEKINIAN TARGUS TRANSIT 360° SPINNER

Kongsikan artikel ini

Kembara singkat kini lebih mudah dan teratur dengan bagasi saiz kabin terbaru persembahan targus. Targus transit 360° spinner yang dilengkapi pelbagai kemudahan siap menemani tiap langkah perjalanan anda. Katakan ya kepada ‘hassle-free travels’.

‘Travel smart’ merupakan intipati utama persembahan bagasi Targus yang terbaru. Membariskan deretan bagasi saiz kabin, Targus Transit 360° Spinner mengutamakan keselesaan pemilik, di mana terdapat ajnas kelengkapan unik yang dipaparkan. Mengkhusukan si kelana profesional, bagasi ini ditingkatkan dengan adanya ruang di depan dengan penataan sekat untuk peralatan gajet sehingga mampu memberikan rasa aman pada barang berharga saat ia dibawa berpelesir.

Ruang tersebut membolehkan gajet penting seperti laptop bersaiz 15.6” dan iPad disimpan dengan rasa selamat supaya tidak menganggu masa perjalanan anda. Seksyen tengah sengaja ditumpukan untuk ruang penyimpanan gajet. Kerana ia berhasil melindungi gajet daripada bergegar atau calaran yang tak diingini.

Targus Transit 360° Spinner menjanjikan keselamatan optimum serta perlindungan buat kelengkap gajet yang dibawa bersama. Keringan bagasi sebanyak 3.5 kilogram menambahkan lagi sebab mengapa ia perlu dimilik segera.

Teknologi yang luar biasa dipertaruhkan terhadap bagasi kembara Targus. Lapan roda dikemukakan pada setiap bagasi yang membenarkan ia dipusing 360° tanpa sebarang gangguan. Membolehkan ia mudah ditarik dan ditolak pabila perlu. Amat praktikal sekiranya pemilik bergegas menuju ke destinasi tertentu. Seperti mana yang pernah saya alami, sewaktu kembara saya ke Manila bulan lalu, perjalanan bertambah mudah dan tersusun dengan kelengkapan Targus Transit 360° Spinner. Item penting seperti komputer riba, pakaian, kasut kasual, kasut sukan, produk gromming dan pengering rambut bisa dibawa bersama. Kerana ruang luas yang terdapat dalam bagasi ini. Tiada item penting yang terpaksa ditinggalkan.

Fungsi pelaras yang membolehkan kandungan beg bertambah 30 peratus lebih besar, membolehkan apa sahaja keperluan peribadi dibawa. Bukan apa, travel light bukan boleh dipakai lagi buat golongan profesional masa kini. Everything needs to bring along. Bolehlah, sut atau tuksedo dimuatkan ke dalam bagasi ini. Ternyata, Targus Transit 360° Spinner diangkat sebagai bagasi kembara singkat paling sempurna.

Di samping itu, kunci Travel Sentry Approved (TSA) yang turut mengakomodasi pembuatan bagasi ini, memberi keselamatan sepenuhnya agar item yang terkandung dalam beg dijamin keselamatannya. Oleh itu, pemilik tak perlu risau untuk membawa barang-barang berharga bersama pabila kembara. Lebih mengujakan, Tragus Transit 360° Spinner menghadirkan warna-warna minimalis moden seperti hitam, biru dan merah. Stylish kala kembara? Itu sudah menjadi kemestian.

Oleh GLAM Lelaki 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

SYAMEL FODZLY, SEIMBANGKAN BAKAT & IMEJ

SYAMEL FODZLY, SEIMBANGKAN BAKAT & IMEJ

Bacaan Lanjut

ADAM SHAFIQUE, ENERGI FESYEN YANG MENGAGUMKAN

Bacaan Lanjut
MK K-CLIQUE DEDAH SIMBOLIK NAMA JENAMA SENDIRI, THREE O’ TWO

MK K-CLIQUE DEDAH SIMBOLIK NAMA JENAMA SENDIRI, THREE O’ TWO

Bacaan Lanjut
RIMOWA TAMPIL KLASIK DENGAN WARNA HITAM MATTE

RIMOWA TAMPIL KLASIK DENGAN WARNA HITAM MATTE

Bacaan Lanjut

LEVI’S®X POKEMON, GEMILANG 25 TAHUN KARAKTER IKONIK POKEMON

Bacaan Lanjut
JOSH O'CONNOR, WAJAH FESYEN TERHANGAT MASA KINI

JOSH O’CONNOR, WAJAH FESYEN TERHANGAT MASA KINI

Bacaan Lanjut