Skip to content

PENYATUAN HERON PRESTON & CALVIN KLEIN HASILKAN KOLEKSI YANG MINIMAL DAN MODEN

Kongsikan artikel ini

KOLEKSI THE HERON PRESTON FOR CALVIN KLEIN MENGHALA PANDANGANNYA KE ESTETIKA KESUKANAN BERCAMPUR NADA MODEN. SATU KOLEKSI YANG MELAMBANGKAN KEYAKINAN, TURUT SAMA MENYIMBOLKAN IDENTITI LELAKI MASA KINI YANG MERAIKAN KEINDIVIDUAN. 

 

Calvin Klein

Kolaborasi terbaharu, the Heron Preston for Calvin Klein menghadirkan koleksi sedia pakai dan aksesori yang timeless dan praktikal. Kekal menjadi esen terpenting Calvin Klein melalui penciptaannya. Estetika tersebut dipegang teguh oleh kedua-dua jenama itu melalui penghasilan koleksi melalui perspektif Heron Preston, bercampur identiti Calvin Klein yang terinspirasi dari arkib Calvin Klein. 

Heron Preston berkarya dengan cemerlangnya melalui kerjasama ini, mengeluarkan koleksi berkonsep minimal, sensual dan berjiwa muda serta mengekspresikan kebebasan. Selain memenuhi kehendak pasaran sekarang. Yakni gemarkan sesuatu yang asas, punya fungsi dan bersifat kesukanan. Helaian-helaian asas lelaki, seperti kemeja T putih, jaket denim, celana, kemeja, serta pakaian dalam dalam variasi fit, agar dapat digayakan dengan sempurna oleh semua potongan bentuk badan. Tambahan lagi, gaya yang dicadangkan tidak terhad dengan satu stail sahaja, malah menawarkan opsyen untuk dipadankan mengikut kesesuaian cita rasa. 

‘Modern Essentials’ yang diertikan oleh koleksi the Heron Preston for Calvin Kleian bukan sekadar pakaian asas untuk kegunaan harian, turut juga merangkumi fit dan potongan yang memenuhi kehendak setiap golongan. 

Calvin Klein

The Heron Preston for Calvin Klein terinspirasi dari kefungsian dan prestasi, yang mementingkan praktikaliti terhadap penggayaan harian. Tanpa menyingkirkan aspek stail yang bertujuan untuk memberi efek gaya, di samping itu menyerlahkan identiti si pemakai. 

Selain kerana stail, koleksi ini direka khusus untuk setiap individu, oleh itu Heron Preston dan Calvin Klein mahu mewujudkan inspirasi yang sampai ke peringkat global. It is for the real people. Dedikasi buat golongan yang punya identiti tersendiri juga tidak gentar pada stail yang merai keindividuan. Siluet yang ringkas dan bersifat ringan, selain memberi keselesaan, ia mewujudkan stail keringkasan yang punya kekuatan tersendiri. Memberi opsyen untuk mencuba gaya padanan yang berteraskan identiti masing-masing.

Warna utama yang ditawarkan dalam koleksi ini ialah hitam, putih, jingga, biru, kelabu, hijau olive, dan biru cair yang sinonim dengan trend warna musim bunga.

Selaras dengan konsep rekaan, penghasilan kempen memaparkan wajah-wajah masa kini yang berbeza-beza identiti, namun punya persamaan. Kaia Gerber, Ashley Graham, dan ikon muzik, Nas, antara bintang utama kempen. Jordan Alexander dan Sabrina Fuentes pula wajah baharu yang turut sama disunting untuk menghiasi kempen the Heron Preston for Calvin Klein. 

Artikel berkaitan: BERTEMU BOSS X RUSSELL ATHLETIC

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SEJAK TAHUN 90-AN

EVOLUSI FESYEN WILL SMITH & JADA PINKETT SMITH SEJAK TAHUN 90-AN

Bacaan Lanjut
glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
hackett London

HACKETT LONDON SELAMI SEMANGAT SEPANYOL BERSAMA JENSON BUTTON DAN MATTHEW GOODE

Bacaan Lanjut