Skip to content

Michael b. jordan

MICHAEL B. JORDAN DAN BLUE THE GREAT LANCAR KOLEKSI BUAT COACH

Kongsikan artikel ini

BERMULA SEBAGAI DUTA GLOBAL COACH PADA 2018, KINI DENGAN BANGGANYA MICHAEL B. JORDAN DIJEMPUT SEKALI LAGI MELANCARKAN KOLEKSI KAPSUL BUAT PECINTA COACH!

Pernah dahulu, Michael B. Jordan melancarkan satu koleksi kapsul bertemakan Naruto buat Coach. Penangannya cukup kuat, sehingga Stuart Vevers memberinya tugasan kedua untuk mereka satu lagi koleksi kapsul baharu. Nampaknya tidak disia-siakan oleh pelakon Black Panthers ini! Buat koleksi kapsul keduanya di Coach, Jordan memilih untuk berkarya dengan teman baiknya, Blue The Great. Mereka melancarkan satu koleksi bernama Blue The Great: The Art of Collaboration.

MICHAEL B. JORDAN DAN BLUE THE GREAT

Tunjang utama dalam melahirkan koleksi Blue The Great: The Art of Collaboration ini adalah mereka berdua mahukan satu himpunan yang bersifat inklusif. Setiap barangan yang dihasilkan memenuhi pilihan setiap jantina, tanpa ada batasan gaya. Paduan stail peribadi Michael B. Jordan yang mempunyai karakter cool itu digabungkan bersama rentak kontempori milik Blue The Great. Esen Signature dan Rexy, dua ikon penting Coach dipadu dengan gaya seni Blue The Great yakni mummy-wrapped art.

michael b. jordan

BLUE THE GREAT

SAYA SUDAH MELUKIS SEJAK KECIL. IT’S CRAZY AND PRETTY EXCITING APABILA DAPAT MELETAKKAN SENI SAYA PADA JENAMA IKONIK SEPERTI COACH. WHENEVER ART AND FASHION MIX EXCITING THINGS CAN HAPPEN – BLUE THE GREAT

AKSESORI YANG HANGAT!

PAUTAN BERKENAAN: KEL WEN, TUNGGAK UTAMA BEHATI

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

COACH x TOM WESSELMANN, MERAIKAN KARYA ARTIS POP TERNAMA

Bacaan Lanjut

YOON CHAN-YOUNG SEBAGAI DUTA COACH KOREA

Bacaan Lanjut
GL APRIL:MEI 2022, ISMAIL IZZANI, CERTIFIED LOVER BOY 01

GL APRIL: ISMAIL IZZANI, CERTIFIED LOVER BOY

Bacaan Lanjut

TAHUN HARIMAU MENJANJIKAN KOLEKSI MENGANCAM

Bacaan Lanjut
give a little love

GIVE A LITTLE LOVE, INSTALASI UNIK COACH DI KL

Bacaan Lanjut
windows of the future

REXY MUNCUL DI WINDOWS OF THE FUTURE COACH

Bacaan Lanjut