Skip to content

SANTAI BERGAYA, MICHAEL KORS & ELLESSE BERSATU

Kongsikan artikel ini

GARAPAN STAIL RETRO ‘70-AN MEMBENTUK KESELURUHAN KOLEKSI KAPSUL MICHAEL KORS BERSAMA JENAMA SUKAN ELLESSE. MENAWARKAN SEMANGAT OPTIMISTIK LEWAT KOLEKSI MUSIM PANAS TERBARU DENGAN INFUISI ATHLEISURE YANG BERNADA MEWAH. 

Michael Kors terus rancak dengan kemunculan koleksi kapsul baharu. Dan yang akan datang, Michael Kors menyunting jenama pakaian sukan Itali, ellesse sebagai undangan baharu. Menghadirkan koleksi mengilhami gaya sukan rentak retro ‘70-an, yang mana mengimbau momen fesyen terhebat dalam sejarah fesyen Amerika. Kempen iklannya menampilkan model Emily Ratajkowsi, kelompok muzik seperti Jay Critch dan beberapa lagi individu cool. 

Nada koleksi yang bertenaga, sporty dan bercampur elegan dihidupkan melalui penghasilan kempen. Bertempat di Miami, kempen itu dirakam oleh jurugambar fesyen terkenal Lachlan Bailey dan penataan gaya oleh Mel Ottenberg.

Koleksi ini bakal bertemu pelanggan pada penghujung Mei, Michael Kors x ellesse menawarkan gaya sukan retro yang mewah dan moden. Menonjolkan sifat berani, keyakinan dan gaya hidup cool, merangkumi 24 rekaan yang dihiasi dengan logo ikonik Michael Kors dengan logo tenis dan ski ellesse yang dijadikan inspirasi utama. 

Corak berjalur yang turut menampilkan logo ellesse x Michael Kors terdapat pada aksesori utama seperti beg dan kelengkapan fesyen lain.  Untuk membuatnya terlihat lebih moden, Kors menambahkan aksen warna yang bertenaga juga logo pada beberapa rekaan. Memperlihatkan sisi muda yang berlawanan dari keseluruhan koleksi yang nampak rapi, dengan kata lain sedikit penyegaran. 

 

Menawarkan satu lagi sentuhan yang segar, palet warna ‘signature’ ellesse iaitu oren dan merah menyala berpadu warna klasik biru dan putih segar. Beg-beg yang terkandung dalam koleksi ini menyajikan satu himpunan yang memberi cadangan gaya ideal musim panas.

Artikel berkaitan: VISI KREATIF MARNI UNTUK UNIQLO

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

6 PEMBUNUH SPERMA: BENAR ATAU MITOS?

6 PEMBUNUH SPERMA: BENAR ATAU MITOS?

Bacaan Lanjut
piala ryder

PERTANDINGAN GOLF BERKUMPULAN TERHEBAT DI PIALA RYDER

Bacaan Lanjut

6 SEBAB KENAPA LELAKI PERLU BERJAMBANG

Bacaan Lanjut

5 SEPATU BOOT LELAKI TERBAIK MESTI MILIKI

Bacaan Lanjut

TIPS UNTUK MEMILIH DAN MENGGAYAKAN FESYEN OVERSIZED

Bacaan Lanjut

BOSAN ASYIK KENA FRIEND ZONE? INI CARA TERBAIK UNTUK BREAK-FREE!

Bacaan Lanjut