Skip to content

SELEBRITI LELAKI BERGAYA DI KEJOHANAN WIMBLEDON 2021

SELEBRITI LELAKI BERGAYA DI KEJOHANAN WIMBLEDON 2021

Kongsikan artikel ini
1 of 8

ACARA WIMBLEDON TERBUKTI SEBAGAI MEDAN FESYEN UNTUK LELAKI. PENAMPILAN MEREKA MENCURI TUMPUAN, SELAIN DAPAT MEMBERI INSPIRASI ‘SUMMER STYLE’ YANG SEMPURNA. SUT LINEN PUTIH FOR SUMMER? OH YES! GLAM LELAKI SENARAIKAN LAPAN SELEBRITI LELAKI BERGAYA HEBAT DI WIMBLEDON 2021. 

 

Wimbledon, kejonan tenis terulung di dunia, adalah salah satu acara sukan paling berprestij yang baru berlangsung pada minggu lalu. Setiap tahun, pemain-pemain tenis terbaik akan beraksi di Centre Court, serta menyaksikan “perhimpunan” golongan selebriti dan usahawan terkenal duduk di kerusi penonton juga VIP suite. 

Untuk tahun ini, Ralph Lauren turut mengambil bahagian dalam Wimbeldon dengan menata gaya beberapa selebriti lelaki dalam rekaan Ralph Lauren. Juga beberapa jenama fesyen lain, seperti Canali dan Hugo Boss. Terdapat khabar yang mengatakan kod gaya untuk menghadiri Wimbledon tahun ini, telah diperketatkan. Pemakaian jaket atau suit dipadankan bersama tali leher adalah diwajibkan, juga ‘smart dressing’ menjadi pilihan utama buat mereka yang akan ke Wimbledon, terutamanya tetamu di VIP suite.

Namun begitu, kod gaya tersebut dipatuhi sempurna oleh kebanyakan selebriti yang hadir, seperti David Beckham, Jude Law dan sebagainya. 

Dengan Wimbledon yang kembali diadakan, semua mata tertuju pada tetamu lelaki yang memenuhi tempat duduk penonton. Dan kali ini, menyaksikan selebriti-selebriti popular juga yang muda, dari Jonathan Bailey, Benedict Cumberbatch ke Romeo Beckham. GLAM Lelaki memilih lapan selebriti lelaki yang ‘stylish’ menghadiri Wimbledon 2021. 

 

  1. DAVID BECKHAM

Wimbledon

 

1 of 8

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

DIOR HADIRKAN KOLEKSI KAPSUL CD 1947

Bacaan Lanjut

COACH x TOM WESSELMANN, MERAIKAN KARYA ARTIS POP TERNAMA

Bacaan Lanjut

KONTRAS DAN CETAKAN LIAR JADI CIRI KHAS KOLEKSI LA VACANZA 2022

Bacaan Lanjut

BOSS LEGEND SERIES, INSPIRASI GAYA FREDDIE MERCURY

Bacaan Lanjut

NB FOR JADEN SMITH VISION RACERS, TARUHAN DUA WARNA EPIK

Bacaan Lanjut

H&M MENYUNTING PETE DAVIDSON

Bacaan Lanjut