Skip to content

SOROT MUSIM PERAYAAN, BRAUN BÜFFEL LANCARKAN KEMPEN ‘HOLIDAY WORLD’

SOROT MUSIM PERAYAAN, BRAUN BÜFFEL LANCARKAN KEMPEN ‘HOLIDAY WORLD’

Kongsikan artikel ini

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR IS HERE! BRAUN BÜFFEL HADIRKAN KEMPEN “HOLIDAY WORLD” SEMPENA MERAYAKAN PENGHUJUNG TAHUN YANG MENYENANGKAN. 

2021 bakal melabuhkan tirainya. Tiba masa untuk anda melangkah ke hadapan berpegang pada solusi baharu. Setelah menjalani tahun kedua di saat pandemik ini, kita kembali disambut dengan musim liburan. Di mana seluruh dunia pastinya akan bersama-sama merayakan penghujung tahun yang menyeronokkan dan menyenangkan. 

Lepaskan tahun 2021 dan pasang harapan baru untuk kesejahteraan yang mendatang. Lantas itu, Braun Buffel mahukan penggemar fesyen untuk meraikan akhir tahun dengan keriangan melalui pelancaran kempen “Holiday World”. Yang turut menyambut budaya memberi dan menerima.

Semarak musim percutian dilengkapi dengan idea ‘gifting’ dari Braun Buffel, merangkumi aksesori utama dari koleksi musim luruh/sejuk 2021. Seperti klutch, dompet dan beg sandang, serta beberapa item fesyen yang lain. 

Kempen ini menceritakan dua kisah-kedamaian dan keselesaan, sama ada berada di rumah atau kawasan luar. Memenuhi apa jua kemahuan, rangkaian Braun Buffel dari koleksi ini sempurna untuk dimiliki. 

Mulai sekarang hingga 2 Januari 2022, setiap butik Braun Buffel ditransformasi menjadi “Holiday World”, ruang bertema perayaan yang mempamerkan koleksi terbaharu dalam perspektif yang indah. Menawarkan pembungkusan merah edisi terhad Braun Buffel, yang boleh didapati di seluruh butik Braun Buffel, misalnya Pavilion Kuala Lumpur, Sunway Pyramid dan 1 Utama. Juga terdapat aktiviti menarik seperti stesen perhiasan khas, yang mana pelanggan akan dapat mereka sendiri perhiasan Braun Büffel Holiday World. Dan memperibadikan item pembelian mereka yang akan dilakukan oleh tukang kulit di ruang khas. 

Koleksi Mikro/Makro musim luruh/sejuk 2021 menerokai prinsip kontras yang menggalakkan untuk melihat dunia dengan perspektif yang sentiasa berubah dan mencipta ragam corak yang tidak terbatas. Koleksi ini merangkumi pendekatan “Metamodernism”, yang melihat faktor klasik tradisi rekaan Itali terhadap produk kulit bergabung dengan kejuruteraan dan inovasi seni bina Jerman, lalu membawa keseronokkan untuk bersiap-siap dengan paduan rangkaian klasik yang diperbaharui dengan pandangan baharu. 

#BraunBuffel

Artikel berkaitan: WAJAH BAHARU ZEGNA, INJEKSI PENJENAMAAN YANG MODEN

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

glam fashion party 2024

20 GAYA SELEBRITI WANITA TERBAIK DI GLAM X GLAM LELAKI FASHION PARTY 2024 

Bacaan Lanjut
Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
Uniqlo miracle air

5 SEBAB ANDA PERLU MELENGKAPKAN GEROBOK WORKWEAR ANDA DENGAN UNIQLO MIRACLE AIR

Bacaan Lanjut
Sisley Malaysia

SISLEY BUKA STOR FLAGSHIP PERTAMA DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut