Skip to content

Parti Akhir Tahun Virtual

VIRTUAL PARTY JADI AGENDA AKHIR TAHUN

Kongsikan artikel ini

KITA MUNGKIN TIDAK DAPAT MENGHADIRI MAKAN MALAM DAN PESTA PADA MUSIM PERAYAAN INI SECARA FIZIKAL. TETAPI ITU TIDAK BERMAKNA ANDA TIDAK HARUS BERUSAHA UNTUK KELIHATAN BERGAYA DALAM ACARA MAYA.

Rasanya, semua boleh bersetuju bahawa tahun 2020 sangat mengejutkan. Dan sekarang, lebih menghampakan kita, musim pesta bakal tiba dan kita tidak dibenarkan mengadakan sebarang pesta. No New Year’s celebration this time. Semua disarankan untuk duduk di rumah diam-diam.

Tetapi, situasi sekarang tidak bermakna kita tidak boleh berseronok. Cari solusi baharu yang boleh membuatkan kita berparti dengan keadaan yang selamat. Tidak berisiko. Virtual party? Unik bukan? Jikalau kita bolec mengadakan mesyuarat atau perbincangan kerja secara maya, mengapa tidak parti?

Formulanya sama, cuma tentukan konsep tertentu supaya mereka yang dijemput, dapat merasai keseronokkan bersama. Tambahan pula, banyak DJ-DJ yang bergerak secara bebas, pernah menganjurkan parti secara maya dengan memainkan playlist mereka buat hiburan. Cara ini, ia mungkin dapat mengevolusikan parti era baharu. Selamat datang ke dunia baharu!

Salah satu masalah paling sukar untuk ditangani ketika ‘menghadiri’ pesta maya, adalah apa yang harus dipakai dan digayakan?

Penyelesaiannya, yang kami dapati, adalah dengan memilih satu rekaan dan aksesori yang sudah cukup untuk mencuri tumpuan saat Zoom dipasangkan. Saat tetamu mula masuk Zoom meeting ketika parti bermula, mereka akan sebut “WOW” bertubi-tubi. Itulah item yang harus anda pakai.

Oleh itu, sama ada anda sedang makan tengah hari Krismas melalui Zoom, sesi karaoke lagu-lagu perayaan di FaceTime atau pesta rumah ‘houseparty’, kami rangkumkan idea gaya dan penataan gaya yang boleh dijadikan inspirasi sewaktu berparti secara virtual untuk tahun ini.

 

THE SHIRT TO WEAR IF YOU WANT TO IMPRESS 

TAMPIL CHIC DALAM PARTI ZOOM 

 

SWEATER TO WEAR IF YOU WANT TO LOOK FESTIVE

HATS

Artikel berkaitan: Idea Bingkisan Ideal TOD’S 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

“A PIECE OF RAINBOW”, SEMARAK WARNA DALAM LV STREETWEAR

“A PIECE OF RAINBOW”, SEMARAK WARNA DALAM LV STREETWEAR

Bacaan Lanjut

ALPHA MEN & MOST GLAM 2021 ERA MODEN

Bacaan Lanjut

KEL WEN, TUNGGAK UTAMA BEHATI

Bacaan Lanjut

#YOUAREON, RAY-BAN AJAK BEREKSPRESI DIRI

Bacaan Lanjut

LESLIE PNG, CITA RASA FESYEN SEBAGAI INFLUENCER

Bacaan Lanjut
BRAUN BÜFFEL ‘MICRO/MACRO’, AKSEN SEGAR & MODEN

BRAUN BÜFFEL ‘MICRO/MACRO’, AKSEN SEGAR & MODEN

Bacaan Lanjut