Skip to content

BUNYI MENAKJUBKAN DENGAN FON PUTIK HUAWEI FREEBUDS 5I TERBAHARU

Kongsikan artikel ini
1 of 3

GLAM Lelaki berpeluang mencuba fon putik Huawei FreeBuds 5i terbaharu yang memberikan kualiti audio dan reka bentuk bergaya, serta menyokong sistem operasi Android, iOS serta Windows.

Earbuds atau fon putik kini menjadi aksesori pelengkap yang wajib buat telefon pintar, komputer, tablet mahupun jam tangan pintar. Dalam memberikan pengalaman bunyi yang luar biasa, Huawei Malaysia melancarkan fon putik Huawei Freebuds 5i yang terbaharu.

Huawei FreeBuds 5i

GLAM Lelaki berpeluang untuk mencuba Huawei FreeBuds 5i terbaharu ini. Fon putik True Wireless Stereo (TWS) ini dapat memberikan kualiti audio yang terbaik dalam reka bentuk yang bergaya. Dan tidak perlu risau, ia juga menyokong sistem operasi pintar utama seperti Android, iOS serta Windows.

 

Pengalaman Muzik Yang Menakjubkan

Huawei FreeBuds 5i memberikan pengalaman muzik resolusi tinggi yang hadir dengan pensijilan Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Ia memanfaatkan perkakasan, algoritma, codec audio LDAC™ HD 2 dan kesan multi- EQ, untuk memainkan dan menghantar audio HD. Ini akan memastikan audio asal dipersembahkan dengan ketepatan pada setiap masa.

Huawei FreeBuds 5i

Aksesori ini juga menyediakan kesan Multi-EQ yang membenarkan pendengar untuk melaraskan kesan audio secara bebas. Contohnya memilih mod rangsangan Bass atau Treble supaya setiap lagu kedengaran penuh harmoni. Ia seperti penyesuaian diri untuk mendapatkan pengalaman muzik yang memenuhi cita rasa setiap individu.

 

Baca lebih lanjut: PEMBESAR SUARA MUDAH ALIH PILIHAN GLAM LELAKI

1 of 3

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Ruark

SISTEM MUZIK REVOLUSIONER SIRI 100 RUARK MENGHUBUNGKAN ANDA DENGAN MUZIK

Bacaan Lanjut
GoPro Hero12 black

5 PERKARA PERLU TAHU MENGENAI GOPRO HERO12 BLACK TERBAHARU

Bacaan Lanjut

APA YANG MENARIK DENGAN HUAWEI MATEPAD AIR TERBAHARU?

Bacaan Lanjut

SAMSUNG GALAXY Z FOLD5, REVOLUSI ‘KOMPUTER RIBA MINI’ YANG BERKUASA DAN MESRA POKET

Bacaan Lanjut
samsung galaxy z flip5

APA CIRI BAHARU YANG MEMBUAT SAMSUNG GALAXY Z FLIP5 LEBIH BERKUASA ?

Bacaan Lanjut
samsung galaxy tab s9

APA YANG MENARIK DENGAN SAMSUNG GALAXY TAB S9 TERBAHARU?

Bacaan Lanjut