Skip to content

HADIAHKAN TEMAN WANITA ANDA BULU MATA LEBIH MENAWAN DI FABULASH

Kongsikan artikel ini

Terfikir hadiah menarik apa lagi yang boleh anda hadiahkan untuk menawan hati pasangan anda. Apa kata anda hadiahkan rawatan bulu mata lebih menawan?

Tetapi tidak tahu di mana? Kami anda cadangannya! FabuLash, pusat kecantikan pilihan selebriti popular kini terus memperkasakan jenamanya dengan pembukaan cawangan kedua yang berpengkalan di lot 25A, Jalan Wan Kadir 2, Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur.  Jika anda pelanggan setia FabuLash, pasti anda kan selalu berkunjung ke spa kecantikannya yang terletak di Desa Park City. Pengarah Pemasaran FabuLash, Hi Yin Pink berkongsi bahawa pembukaan cawangan kedua ini sebagai merealisasikan misi dan visi syarikat untuk menjadikan FabuLash satu jenama pilihan wanita di Malaysia.

Kecantikan menjadi modul perniagaan FabuLash untuk mempromosikan keyakinan diri terhadap wanita dengan menyediakan perkhidmatan lash extension dengan pengalaman luar biasa. Kepakaran FabuLash tidak terbatas pada lash extension saja tetapi juga manicure, pedicure, waxing dan henna yang selamat untuk kamu.

Kamu juga tidak perlu bimbang kerana perkhidmatan di sini dijamin selamat dan halal digunakan. FabuLash adalah satu-satunya di Malaysia yang mempunyai sijil dan diiktiraf oleh Persatuan Nailist Jepun. Jangan risau kerana servis setiap perkhidmatan adalah berpatutan, bagi memastikan kamu dapat merasai pengalaman indah di FabuLash.

Foto: Instagram @fabulash.my

View this post on Instagram

Type : Camellia FabuLash Price :RM 288

A post shared by fabulash.my (@fabulash.my) on

Antara selebriti tempatan popular yang merupakan pelanggan tetap Fabulash adalah Nabila Razali, Nabila Huda, Janna Nick, Zara Zya, Datin Nina Juren, Noryn Aziz, Bella Astillah, Shila Amzah, Nina Iskandar, Ernie Zakri, Tiz Zaqyah, Eira Syazira, Erin Malek, Syamim Farid, Mimi Fly, Cassidy, Elisya Sandha dan ramai lagi termasuk influencer media sosial terkenal. Kamu pun boleh dapatkan bulu mata secantik mereka di sini.

Oleh Wan Mohd Firdaus, 11 April 2019

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

PRODUK TERBARU APPLE SPRING LOADED EVENT

Bacaan Lanjut

PENCIPTAAN TERPINTAR: DYSON LIGHTCYCLE MORPH

Bacaan Lanjut
SELEPAS LEE JANG-WOO, G-DRAGON PULA DILANTIK SEBAGAI DUTA TS SHAMPOO

SELEPAS LEE JANG-WOO, G-DRAGON PULA DILANTIK SEBAGAI DUTA TS SHAMPOO

Bacaan Lanjut
RIMOWA TAMPIL KLASIK DENGAN WARNA HITAM MATTE

RIMOWA TAMPIL KLASIK DENGAN WARNA HITAM MATTE

Bacaan Lanjut
TIPS KEKAL CERGAS SEMASA RAMADHAN

TIP KEKAL CERGAS SEPANJANG RAMADHAN

Bacaan Lanjut
Toxic Masculinity Dalam Kesihatan Mental Dan Fizikal

Toxic Masculinity Dalam Kesihatan Mental Dan Fizikal

Bacaan Lanjut