Skip to content

HP TAFSIR SEMULA ERTI KERINGANAN DALAM ERA KERJA BAHARU DENGAN PELANCARAN INOVASI PC & MESIN CETAK

Kongsikan artikel ini

HP Inc. Malaysia memperkenalkan keunggulan inovasi komputer riba (PC) dan mesin cetak yang mentafsir semula erti ‘Keringanan’ dalam era kerja baharu dengan rangkaian “Lightness in The New Era” direka khas untuk pengguna perniagaannya dan Perbadanan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) di Malaysia. Menerusi Lightness in the New Era, HP sedia membantu pengguna meringankan beban kerja dengan menampilkan HP Elite Dragonfly, komputer riba convertible (komputer riba boleh ditukar kepada gaya tablet) perniagaan yang paling ringan di dunia, dan HP Neverstop Laser, mesin cetak tangki toner pertama di dunia. HP Inc. Malaysia mencipta produk-produk tersebut  dengan tekad untuk memudahkan pelaksanaan kerja, meringankan beban kerja dan tekanan terhadap bumi menerusi inovasi yang bermakna dan lestari, tanpa menjejaskan kualiti atau prestasi.

Meringankan beban kerja anda

HP meringankan beban kerja menerusi inovasi reka bentuk HP Elite Dragonfly. Sesuai untuk perniagaan moden profesional yang memerlukan sebuah komputer riba ringan, tahan lama, sentiasa terhubung dan terlindung. HP Elite Dragonfly merupakan komputer convertible perniagaan yang sangat ringan dengan berat kurang daripada 1-kilogram menawarkan hayat bateri 24.5-jam untuk membolehkan pengguna bekerja berjam-jam tanpa memerlukan soket kuasa. Komputer ini menawarkan nisbah skrin kepada kerangka tertinggi di dunia dalam komputer 13 inci, pada kadar hampir 86 peratus dan boleh bertukar serta-merta daripada tablet kepada PC. Pengguna juga boleh menikmati prestasi terbaik untuk perniagaan dengan pemproses Intel® Core™ vPro™ Gen Ke-8.

HP Elite Dragonfly disediakan dalam warna Biru Pepatung Pendarrona yang dibina dengan pengukiran jitu daripada Magnesium mesin CNC supaya tahan lama, dan menawarkan papan kekunci HP Quiet Keyboard yang sangat ringan dan pad klik ringan. Direka untuk menyerlahkan keperibadian yang tersendiri, pilihan sambungan 4G LTE kelas gigabit membolehkan pekerja untuk berhubung dan bekerjasama dari mana-mana sahaja di dunia menerusi komputer convertible perniagaan pertama di dunia yang dilengkapi dengan antena LTW 4×4. HP Elite Dragonfly juga merupakan komputer convertible pertama di dunia yang memuatkan perisian berunsur kesejahteraan peribadi, HP Workwell.

Mesin Cetak HP Neverstop Laser ialah tangki toner pertama di dunia yang memaparkan HP Reload Kit yang boleh diisi semula dalam masa 15 saat, dengan mudah tanpa masalah.

HP Spectre x360 ialah komputer convertible (komputer riba boleh ditukar kepada gaya tablet) paling kecil di dunia dengan nisbah skrin kepada badan 90% dengan reka bentuk canggih yang nyata terserlah, kemudahan untuk dibawa ke sana sini dan ciri keselamatan untuk ketenangan fikiran pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja untuk pengguna.

HP Smart Tank membolehkan percetakan kelajuan tinggi yang boleh dipercayai, lantas membezakannya daripada mesin cetak lain dalam kelasnya.

Harga dan Bekalan

  • HP Elite Dragonfly boleh didapati sekarang, dengan harga bermula dari RM6,500.
  • HP Spectre x360 boleh didapati sekarang, dengan harga bermula dariRM 5,499.
  • HP Neverstop Laser Printer boleh didapati mulai hujung Disember dengan harga bermula dari RM1,249.
  • HP Smart Tank boleh didapati sekarang, dengan harga bermula dari RM729.

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Bacaan Lanjut

STREET PIZZA MILIK GORDON RAMSAY KINI DIBUKA DI SUNWAY PYRAMID

Bacaan Lanjut
Ruark

SISTEM MUZIK REVOLUSIONER SIRI 100 RUARK MENGHUBUNGKAN ANDA DENGAN MUZIK

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

10 SELEBRITI WANITA YANG MELAMAR PASANGAN HIDUP MEREKA

Bacaan Lanjut

BACHA COFFEE MEMBUKA DESTINASI SUMBANGANNYA DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut
senaman sakit pinggang

5 SENAMAN TERBAIK UNTUK KURANGKAN SAKIT PINGGANG

Bacaan Lanjut