Skip to content

MENU BUKA PUASA ALA TUSCANI DI BANGSAR

MENU BUKA PUASA ALA TUSCANI DI BANGSAR

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Alami kelazatan piza ala Tuscani nan asli satu-satunya di Malaysia. Roberto’s menawarkan keaslian palet rasa mewah langsung dari Itali.

Alangkah seronoknya bila menu masakan Tuscani tiba di Malaysia. Bukan apa, susah untuk kita dapat merasa keaslian masakan jenis ini. Sejajar dengan harapan Roberto’s yang berlokasi di Bangsar Shopping Centre iaitu membawa pengalaman makanan Tuscani yang kasual dan mewah untuk pencinta masakan Itali di Kuala Lumpur. Restoran ini merupakan yang pertama untuk Roberto’s, PETRA Cucina akan membuka lebih banyak rangkaian oultlet di seluruh Malaysia dan juga di rantau ini.

Sajian menu di Roberto’s direka untuk dikongsi bersama, sesuailah jika anda mahu rancang perjumpaan beramai-ramai bersama teman, keluarga ataupun date bersama tersayang. Restoran yang menyajikan hidangan Tuscani dan Emilian ini sukar ditemui di Kuala Lumpur menjadikan ia unik dan sering mendapat kunjungan ramai. Pilihan masakan di Roberto’s telah disusun dengan teliti dan diilhamkan oleh Roberto Guiati dan ketua Chef, Cristian Grandi.

Pautan berkaitan: JANA TENAGA KETIKA BERPUASA DENGAN 8 MAKANAN INI

1 of 2

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

PAKEJ STAYCATION MEWAH BUAT TAHUN BARU ANDA

PAKEJ STAYCATION MEWAH MERAI TAHUN BARU ANDA

Bacaan Lanjut
DIBENARKAN RENTAS DAERAH DAN NEGERI SEPANJANG PKPB?

DIBENARKAN RENTAS DAERAH DAN NEGERI SEPANJANG PKPB?

Bacaan Lanjut