Skip to content

POSISI SEKS YANG DIGEMARI LELAKI

POSISI SEKS YANG DIGEMARI LELAKI

Kongsikan artikel ini

Hey kaum hawa, panduan posisi seks ini, khas buat anda!

Tidak kira anda baru berumah tangga atau sudah lama bersama, panduan ini penting untuk anda pratikkan. Ada yang mengadu bila sudah lama bersama, adegan bersama jadi makin hambar dan tidak lagi menyeronokkan. Ada juga yang berasa tidak kuasa atau lebih dasyat rasa turn off bila melihat pasangan kerana sudah menjangka posisi seks yang akan berlangsung sekiranya melakukan dengan orang yang sama.

Ayuh perbaiki hubungan agar ia tidak luntur ditelan masa. Mungkin apa yang anda mahu tidak diketahui si dia dan apa yang si dia mahu anda tidak perlu ambil pusing juga. Kami kongsi helah paling mudah untuk diingati agar anda berdua bisa terbang setingginya bila di kamar ‘bersama’.

Women On Top

Bukan hanya lelaki, kami pasti posisi ini juga digemari kaum wanita. Selain membuat diri tampak seksi malah si suami juga mudah terangsang dek postur tubuh di mana dapat melihat figura si isteri ketika mereka sedang beraksi di depan mata.

Gaya Doggy

Ramai berpendapat posisi ini mempercepatkan orgasme. Anda setuju? Selain  kejantanan sesorang lelaki terserlah, mereka juga berupaya merasa penetrasi lebih dalam. Namun, bagi anda atau pasangannya yang merasa muak kerana asik mengulangi gaya ini, variasikan gaya lain semasa mempratikkan gaya ini.  Lagi alasan mengapa lelaki menggemari posisi ini adalah mereka bebas menyentuh seluruh tubuh wanitanya. Gaya doggy style ini bukan sahaja suatu gaya kegemaran semua malah ia memiliki manfaat sama seperti bersenam di gim.

Gerakan Pinggul

Gaya klasik yang membolehkan suami melayang dan pada masa yang sama dapat mengawal permainan. Mestilah ini antara satu posisi seks yang menjadi pilihan! Semasa beraksi dominan, ia memberi kenikmatan tersendiri kepada kedua-dua watak pemain dan ini menjadikan hubungan seks menjadi lebih intim dan mesra. Jika anda mahu menggoda pasangan dalam gaya ini, beri kucupan manja atau tenung ke dalam mata pasangan.

Baca: 4 POSISI SEKS BAHAYA BOLEH MEMUDARATKAN LELAKI

Foto: Gettyimages.com

 

By Nisa' Halid
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ALASAN LELAKI LEBIH SUKA JUAL MAHAL

ALASAN LELAKI LEBIH SUKA JUAL MAHAL?

Bacaan Lanjut

KULIT KEDUT? PAKAI PRODUK INI TERUS TEGANG

Bacaan Lanjut
LAKUKAN RUTIN SENAMAN KEGEL INI UNTUK KUATKAN SENJATA LELAKI (3)

RUTIN SENAMAN KEGEL MENGUATKAN ‘SENJATA’ LELAKI

Bacaan Lanjut
11 PERKARA WANITA MATANG TIDAK LAKUKAN DALAM PERHUBUNGAN

9 PERKARA WANITA MATANG TIDAK LAKUKAN DALAM PERHUBUNGAN

Bacaan Lanjut

SEKS LEBIH LAMA, AMALKAN MAKANAN INI

Bacaan Lanjut
BERDEPAN KEKECEWAAN SEKSUAL MUNGKIN ANDA JUGA MANGSA!

BERDEPAN KEKECEWAAN SEKSUAL? MUNGKIN ANDA JUGA MANGSA!

Bacaan Lanjut