Skip to content

SEKS LEBIH LAMA, AMALKAN MAKANAN INI

Kongsikan artikel ini
1 of 6

BIAR LEBIH GHAIRAH, BARULAH AKTIVITI SEKS LEBIH BERMAKNA. TINGKATKAN LIBIDO DENGAN AMALKAN PEMAKANAN INI SEBELUM BERSAMA.

Banyak perkara yang mempengaruhi energi anda di ranjang dan ianya penting dalam mengekalkan kehormanian rumah tangga. Akan tetapi, semakin anda berumur prestasi libido makin menurun. Ada banyak faktor yang mempengaruhinya seperti stress, disfungsi ereksi dan sebagainya. Jika kamu sedang mengalami kondisi ini, ada salah satu cara untuk mengatasinya, yaitu dengan mengambil makanan yang dapat membantu meningkatkan nafsu syahwat atau seks.

Saranan GL, Inilah beberapa makanan untuk meningkatkan keinginan anda untuk tahan lebih lama:

COKLAT GELAP

Coklat gelap dikatakan dapat meningkatkan kedua-dua tahap serotonin dan dopamin dalam otak. Ini adalah neurotransmiter ‘rasa baik’ anda. Antioksidan yang terdapat dalam koko yang dikenali sebagai flavanol juga membantu meningkatkan aliran darah dan mengendurkan saluran darah. Ini memberikan aliran darah yang mencukupi ke semua tempat yang betul pada masa yang sesuai!

Sumber flavanol terbaik berasal daripada serbuk koko tanpa gula. Anda juga boleh membeli serbuk diperkaya jika ia menjanjikan sekurang-kurangnya 200 mg flavanol setiap hidangan.

1 of 6

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

FORMULA ANTIBAKTERIA PILIHAN MANDIAN MASA KINI

Bacaan Lanjut

GONG YOO UNTUK TOM FORD BEAUTY

Bacaan Lanjut

LEE MIN-HO BERSAMA BINTANG TERKEMUKA LAIN MENGHIASI KEMPEN BOSS

Bacaan Lanjut

TERBUKTI! PRODUK INI HILANGKAN BINTIK HITAM HANYA 2 MINGGU

Bacaan Lanjut

ALL HOURS FOUNDATION PILIHAN MASKULIN

Bacaan Lanjut
BERDEPAN KEKECEWAAN SEKSUAL MUNGKIN ANDA JUGA MANGSA!

BERDEPAN KEKECEWAAN SEKSUAL? MUNGKIN ANDA JUGA MANGSA!

Bacaan Lanjut