Skip to content

TERMA SEKS RAHSIA ANDA & PASANGAN PATUT TAHU

Kongsikan artikel ini

Terma seks yang tertentu adakala mampu menyampaikan rasa dan keinginan anda dalam melakukan hubungan sulit dengan pasangan. Namun, which terms are matters?  Jangan bimbang, kerana kami ada beberapa terma rahsia yang boleh digunakan di internet untuk memperkayakan ilmu seks anda.

1. PRON

Sekiranya anda menggunakan istilah ini ketika mencari maklumat mengenai seks, orang yang menggunakan komputer anda akan merasakan ia merupakan satu peralatan elektrik atau trend rambut terbaru.

2. MAMADA

Satu lagi cara adalah dengan menggunakan terma seks daripada bahasa lain. Contohnya ‘mamada’ merupakan perkataan Sepanyol yang membawa maksud seks oral. Walaupun orang yang menggunakan komputer anda boleh mengakses ‘history’ anda, mereka tidak akan terlintas perkataan tersebut membawa maksud seks.

3. PNIS
Cara lain yang boleh digunakan adalah dengan menggunakan perkataan singkatan daripada perkataan penuh. Pnis, contohnya. Kod rahsia ini tidak akan membuatkan anda kantoi!

4. RSS SEX POSITION

Menggunakan istilah nakal dalam aggregator RSS seperti Google Reader bukan sahaja boleh merahsiakan carian anda daripada mereka yang menggunakan komputer anda dan ia juga dapat menghalang anda daripada memasuki laman web yang terlalu menjengkelkan.

Sumber: EH, olahan Wan Mohd Firdaus, 4 Mei 2017

 

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

7 KATEGORI LELAKI WANITA SEBOLEHNYA MAHU ELAK! ADAKAH ANDA TERSENARAI?

Bacaan Lanjut

INI SEBAB-SEBAB UTAMA LELAKI ‘SAY NO’ KEPADA SEKS

Bacaan Lanjut
#NYFW: COOL KIDS DI PERTUNJUKAN COACH MUSIM BUNGA 2024

#NYFW: COOL KIDS DI PERTUNJUKAN COACH MUSIM BUNGA 2024

Bacaan Lanjut
lelaki kacak

TERLAMPAU KACAK? ANDA MUNGKIN AKAN TERKANDAS DALAM KERJAYA!

Bacaan Lanjut

INI 8 PERKARA LELAKI MATANG TIDAK AKAN BUAT

Bacaan Lanjut

7 SEBAB LELAKI RENDAH LEBIH BAGUS UNTUK WANITA

Bacaan Lanjut