Skip to content

SHAWN MENDES X EMPORIO ARMANI

Kongsikan artikel ini

Shawn Mendes, penyanyi kelahiran Kanada yang popular dengan lagu-lagu seperti Stitches, Mercy, Treat You Better and There’s Nothing Holding Back ‘meminjamkan’ kekacakkan dan popularitinya untuk kempen terbaru jenama pakaian antarabangsa terkemuka Emporio Armani, yang memfokuskan kepada perniagaan jam tangan pintar.

Selain itu, Shawn Mendes juga turut sama menyertai persembahan fesyen Emporio Armani dengan ‘berjalan’ di atas pentas tersebut memperagakan beberapa koleksi jenama tersebut. Siapa menyangka Shawn juga punya bakat menjadi model peragaan, dan pastinya tidak sukar memandangkan dirinya baru sahaja berusia 17 tahun dan without a doubt, mempunyai rupa yang kacak dan punya fanbase yang kuat.

Sejak seminggu lepas, Emporio Armani turut melancarkan beberapa set kepingan gambar Shawn Mendes beraksi di hadapan lensa kamera, menyarung busana kempen EA yang diberi nama ‘Connected’. Shawn turut menyarung koleksi jam tangan pintar EA di pergelangan tangannya. Saksikan video Shawn berjalan di persembahan fesyen dan eksklusif iklan kempen tersebut dengan menekan pautan di bawah.

Oleh Wan Mohd Firdaus, 19 Jun 2017

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

NICK SYAF, KOREOGRAFER BERTUKAR 'INFLUENCER'

NICK SYAF, KOREOGRAFER BERTUKAR ‘INFLUENCER’

Bacaan Lanjut
Toxic Masculinity Dalam Kesihatan Mental Dan Fizikal

Toxic Masculinity Dalam Kesihatan Mental Dan Fizikal

Bacaan Lanjut

@YUNGYASIR

Bacaan Lanjut
Slow Seks - Menjadikan Hubungan Seks Lebih Intim

Slow Seks: Adegan Seks Lebih Intim

Bacaan Lanjut
Connected Edisi Golf Kian Pintar 01

Connected Edisi Golf Kian Pintar

Bacaan Lanjut

ADIQ RAHMAN, RUJUKAN FESYEN TERBAHARU

Bacaan Lanjut