Skip to content

MIDO LANCARAN MULTIFORT CHROMOMETER1 DI MALAYSIA

Kongsikan artikel ini

Bagi pengukuhan teknologi yang terkini dalam pembuatan jam, Mido jenama Swiss yang diasaskan pada tahun 1918, telah meraikan pelancaran koleksi Multifort Chronometer di tengah-tengah Kuala Lumpur di mana para tetamu dibawa ke dunia pengintipan yang sebenar!

Acara yang dianjurkan oleh Encik Gianni Calderoni, Naib Presiden Mido dan Encik Heng Wei Hun, Pengurus Jenama Mido Malaysia, dihadiri oleh tetamu kehormat – termasuk pelakon Remy Ishak dan Rakan Mido Jenama, JC Chee. Mencuri perhatian pada acara tersebut adalah Multifort Chronometer, jam tangan berciri atletik Mido yang hadir dengan reka bentuk kasual dan bergaya dengan kecanggihan teknologi. Multifort Chronometer terbukti model pertama koleksi bersejarah ini yang dilengkapi dengan Kaliber 80 Si, pergerakan kronometer yang disahkan COSC yang memaparkan silikon-musim bunga.

JC Chee, Rakan rasmi MIDO

VIP dari Kiri-Remy Ishak, JC Chee, Bella Chee, Cass Chee, Azrel Ismail

Bertemakan “Super Precision + High Technology”, acara pada malam itu memberikan penghormatan kepada kod reka bentuk dan pergerakan unik Multifort Chronometer, dengan sentuhan seni bina perindustrian. Antara aktiviti yang disediakan buat semua tetamu yang hadir adalah set cabaran yang mengujakan, aksi parkour, diikuti dengan pertunjukan fesyen yang hebat memperkenalkan Multifort Chronometer yang baru serta persembahan tarian LED Dance.

Dengan wajah baru serta pergerakan yang canggih dalam pembuatan jam inovasi, Multifort Chronometer adalah gabungan sempurna ciri-ciri koleksi bersejarah ini dengan teknologi terbaru Mido. Jam tangan ini disertakan dengan tali getah dengan fabrik kain, bahan terkini yang sangat selesa dipakai dan sempurna untuk sebarang acara dan situasi. Model ini boleh didapati dalam dua versi: hitam dengan jahitan beige atau beige dengan jahitan hitam. Kedua-dua tali ini dilengkapi dengan keluli pin keluli tahan karat dengan rawatan PVD hitam. Multifort Chronometer1 adalah tahan air sehingga tekanan 10 bar (100 m / 330 kaki).

Dilengkapi dengan pergerakan kronometer yang disahkan COSC yang memaparkan silikon-spring, Multifort Chronometer memberikan ketepatan yang sempurna dan rintangan kejutan yang lebih baik. Dengan pelancaran model baru ini, Mido terus menawarkan jam tangan dengan teknologi mewah dengan harga berpatutan.

Oleh Wan Mohd Firdaus, 28 Mac 2019

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Aspirasi Petualangan Bvlgari Alvminivm 01

Aspirasi Petualangan Bvlgari Alvminivm

Bacaan Lanjut

KEMPEN BULGARI SUMMER 2021, TERINSPIRASI DARI ROM

Bacaan Lanjut
Big Bang Unico Summer 01

Big Bang Unico Summer

Bacaan Lanjut

HUAWEI WATCH 3 SERIES KINI DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut
Dail Hijau Monaco 01

Dail Hijau Monaco

Bacaan Lanjut

4 SEBAB GARMIN FORERUNNER 55 TERBAIK BUAT PELARI DAN ATLET

Bacaan Lanjut