Skip to content

10 Lelaki Terkacak 2016

Kongsikan artikel ini

Oleh Wan Mohd Firdaus Basaruddin

Ke mana saja mereka melangkah, pasti akan ada mata-mata yang memerhati gelagat serta cara pembawaan diri mereka yang ternyata berkarisma, berpersonaliti dan sudah pasti atas faktor paras rupa mereka yang sememangnya kacak. Mereka juga punya bakat, keyakinan serta aura sensualiti yang menjadikan mereka antara yang stand out sepanjang 2016.

Laman web Worldstopmost.com baru-baru ini telah menyenaraikan 10 Lelaki Terkacak sepanjang 2016 berdasarkan ciri-ciri di atas.

1 of 10

10) Tom Hiddleston

Bekas kekasih Taylor Swift ini dilihat semakin popular dan rumor has it beliau bakal menjadi the next Bond. Sama ada betul atau tidak spekulasi ini, Tom ternyata memiliki auranya yang tersendiri. Watak Loki dalam The Avangers turut membawa tuah kepada pelakon yang lahir di United Kingdom ini namun Tom semakin menjadi perhatian setelah memegang watak perisik umpama James Bond dalam siri TV, The Night Manager.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 072678 18/09/2016 Tom Hiddleston at the 2016 Primetime Emmy Awards held at the Microsoft Theater in Los Angeles,California.

1 of 10

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 BINTANG HOLLYWOOD BERKELULUSAN HARVARD

5 BINTANG HOLLYWOOD BERKELULUSAN HARVARD

Bacaan Lanjut
makanan Lelaki

5 MAKANAN YANG LELAKI PERLU ELAK UNTUK ZAKAR LEBIH KUAT

Bacaan Lanjut

RENAISSANCE FILEM BY BEYONCÉ DITAYANGKAN DISEMBER INI

Bacaan Lanjut

“USAH RISAU TENTANG KEMASYHURAN DAN KEKAYAAN, IA AKAN DATANG SENDIRI” – DATO’ SRI BERNARD CHANDRAN #GLALPHAMEN2023

Bacaan Lanjut
Tomok diangkat sebagai Alphamen GLAM Lelaki 2023

“JANGAN MUDAH LEKA DAN LALAI DENGAN SEGALA IMPIAN YANG INDAH DI LUAR SANA” – TOMOK #GLALPHAMEN2023

Bacaan Lanjut

“KITA PERLU MENORMALISASIKAN PERBUALAN KESIHATAN MENTAL. HENTIKAN STIGMA SETIAP LELAKI PERLU “SUCK IT UP” ATAU “BE A MAN” – KHOON HOOI #GLALPHAMEN2023

Bacaan Lanjut