Skip to content

GLAM LELAKI Promosi – Jan 2017

Kongsikan artikel ini

*klik tab di bawah untuk menyertai promo*

Tempoh penyertaan : 1 – 31 Januari 2017

_________________________________________________________________

[tab: MEN’S BIORE]

Menang!

Kami ada 30x Hamper Men’s Biore Double Scrub daripada Biore bernilai RM 6,000 kesemuanya.

 biore

BIORE DOUBLE SCRUB

Lelaki masa kini didapati semakin prihatin terhadap penjagaan peribadi, kebersihan dan penampilan diri.Dengangayahidup yang rancak serta terdedah dengan habuk dan pencemaran secara berterusan. Permukaan kulit yang terkumpul dengan kotoran, minyak yang berlebihan serta bakteria yang terperangkap di dalam liang-liang pori akan menggalakkan timbulnya masalah kulit seperti kulit kusam dan berjeragat. Permasalahan kulit ini akan menyebabkan raut wajah kelihatan kurang menarik, lantas menjejeaskan keyakinan dan penampilan diri.

Dirumus dari formulasi terbaik oleh pakar dari makmal penyelidikan, rangkaian pembersih muka ini mengandungi Kuasa Pembersihan Detox dan Agen Penyerap Minyak untuk menghapuskan pelbagai masalah kulit dari akar umbi .Ia bertindak dengan berkesan untuk memberikan kulit yang sihat, cerah, bersih tanpa berminyak serta menyegarkan dari dalam keluar!

Seluruh rangkaian pembersih muka Men’s Biore’ Double direka khas untuk memenuhi citarasa golongan lelaki yang muda, aktif, dan lasak di Malaysia.Rangkaian produk ini terdapat dalam 5 variasi termasuklah Deep Clean, Deep Clean Extra Cool, Oil Clear, Acne Solution dan Bright Clean yang mampu mengatasi pelbagai masalah kulit lelaki yang berbeza.

________________________________________________________________

Click here if you have issue accessing the promo form above

Menang!

12x Servis Baucar daripada Gentlemen’s Tonic bernilai RM6,000 kesemuanya.

2

GENTLEMEN’S TONIC

Gentlemen’s Tonic, sebuah rangkaian kedai rambut dan spa yang khusus untuk lelaki, ala tradisional berkonsepkan urban yang diasaskan di metropolitan elit Mayfar, kota London pada tahun 2004. Ia juga pengeluar rangkaian produk penjagaan kulit serta dandanan untuk jejaka. Sebagai jenama terkemuka yang telah merangkul pelbagai anugerah, Gentlemen’s Tonic kini meluaskan tapaknya untuk memperkenalkan produk-produk keluarannya menerusi pembukaan premis terbaharu di Kuala Lumpur. Premis dandanan mewah ini serba ekslusif untuk jejaka, menawarkan perkhidmatan professional, maskulin, dengan penuh ketelitian.Sekaligus menaikkan imej perkhidmatan dandanan lelaki di Malaysia untuk k esuatu tahap yang baru.

Dengan menu yang direka khusus untuk rawatan bagi jejaka moden, salun ini menawarkan perkhidmatan mencukur dan gunting rambut termasuk rawatan muka dan sesi urut. Pakar-pakarnya juga menyediakan perkhidmatan mereka bentuk janggut, mewarna dandanan unik memastikan para jejaka tampil segar, segak dan bertenaga.

________________________________________________________________

Click here if you have issue accessing the promo form above

 

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

SUSUK SEGAR KOMPAK SAV BMW X1

Bacaan Lanjut

EKSPRESI & EKSPLORASI LAWRENCE WONG

Bacaan Lanjut

Glam Lelaki – May 2020

Bacaan Lanjut

ESPRIT BAKAL ‘CLOSE DOWN’ SEMUA CAWANGAN DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut

CAROUSELL DAN UNILEVER LANCARKAN KEMPEN RAMADAN #TETAPBUKA

Bacaan Lanjut

5 LANGKAH MUDAH PENJAGAAN KERETA SEPANJANG PKP

Bacaan Lanjut