Skip to content

ADA APA DENGAN SCHWARZKOPF PROFESSIONAL SESSION LABEL DAN NICK IRWIN

Kongsikan artikel ini
1 of 2

DALAM MERAIKAN KELAINAN DALAM DUNIA PENGAYAAN RAMBUT, SCHWARZKOPF PROFESSIONAL MEMPERKENALKAN SESSION LABEL YANG BAKAL MEMUDAHKAN JURUDANDAN PROFESIONAL DUNIA.

Selaras dengan misi #CRAFTTHEDIFFERENCE, rangkaian SESSION LABEL adalah unik dan didambakan oleh setiap jurudandan kerana kebolehannya yang ringkas namun serba boleh walaupun apa jua gaya rambut. Kini, rangkaian ini menemui satu titik permulaan baharu di mana formulanya dirombak dan lebih berprestasi tinggi.

Rangkaian ini dianggap ikonik dan unik dengan kehadiran 12 formula yang direka secara eksklusif dan intuitif. Malah, rambut terbentuk dengan mudah dan meningkatkan tekstur agar lebih berkarakter. Kehadiran SESSION LABEL memenuhi permintaan kerana pemilihan formulasi yang ringan seperti micro-dust particles (The Powder) atau titisan nebular yang cepat menyejat (The Strong dan The Flexible). Untuk membolehkan setiap penggayaan rambut tidak berakhiran dengan sisa membebankan. Malah, turut hadir dengan wajah baharu lebih premium dan moden dengan pembungkusan matte warna hitam yang minimalis namun edgy.

1 of 2

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Lush Malaysia

LUSH MALAYSIA LANCAR STOR KE-10 DI SURIA KLCC

Bacaan Lanjut

5 LANGKAH UNTUK MERAWAT KELEMUMUR

Bacaan Lanjut
makanan Lelaki

5 MAKANAN YANG LELAKI PERLU ELAK UNTUK ZAKAR LEBIH KUAT

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut

CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT TANPA PARUT

Bacaan Lanjut

5 SYAMPU TERBAIK UNTUK RAMBUT GUGUR LELAKI

Bacaan Lanjut