Skip to content

AROMA LILIN EROTIK PERANGSANG NAFSU LELAKI

Kongsikan artikel ini
1 of 4

Let’s get dirty baby! Pernahkah anda mendengar bahawa aroma dapat merangsang pancaindera anda. GL bariskan lilin terbaik untuk ada set the mood!

Sekali-sekala ubah taktik mainan anda di ranjang dengan nyalakan lilin beraroma sebagai pembuka bicara. Lebih romantis barulah pasangan anda seperti menyerah diri dengan penuh kerelaan hati, tiadalah plain playground! Mungkin anda tidak memerlukan alatan sokongan seperti ini, tetapi percayalah jika ditambah lebih menarik kerana lilin punya daya tarikan unik mampu menghilangkan stress dan melegakan kepenatan. Barulah aksi pada malam hari bertenaga.

Tanyalah mana-mana wanita mereka sangat gemarkan lilin beraroma, bagi mereka satu kepuasan dan terasa seksi. Tidak salah bukan untuk anda bersama memahami kehendak mereka. Menurut kajian saintifik, ada sesetengah aroma mengimbau kembali kisah masa lampau kerana aroma bersifat subjektif. Aroma juga sebagai aphrodisiac (seksual stimulasi). Terdapat 2 jenis aroma aphrodisiac iaitu animalic dan spice.

Lilin punya helah dalam mencipta the ultimate night of lovemaking. Bukan sahaja dinyalakan sebagai hiasan dalam kamar tidur , malah ada jenis lilin direka khas sebagai massage oil setelah ianya betul-betul cair. Terpulang pada anda dan pasangan untuk berimaginasi. GL Bariskan lilin terbaik untuk anda cuba:

DIPTYQUE

Aroma amber seperti merungkai zaman purba. Gabungan Amber dan Musk menangkap nota spicy dan bangkitkan mood sensual dan seksi kala dinyalakan.

1 of 4

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

zakar Lelaki

10 FAKTA MENARIK TENTANG ZAKAR TIDAK SEMUA LELAKI TAHU

Bacaan Lanjut
5 PUNCA MATI PUCUK YANG KAUM ADAM PERLU ELAKKAN

5 PUNCA MATI PUCUK YANG KAUM ADAM PERLU TAHU

Bacaan Lanjut

POTONG STIM MULUT BERBAU! INI TIP PENCEGAHANNYA

Bacaan Lanjut

MASIH SINGLE? 7 APLIKASI CARI JODOH SELAIN TINDER

Bacaan Lanjut
NICK CARTER DISAMAN EMPAT WANITA ATAS TUDUHAN SERANGAN SEKSUAL

NICK CARTER DISAMAN EMPAT WANITA ATAS TUDUHAN SERANGAN SEKSUAL

Bacaan Lanjut
LAKUKAN RUTIN SENAMAN KEGEL INI UNTUK KUATKAN SENJATA LELAKI (3)

RUTIN SENAMAN KEGEL MENGUATKAN ‘SENJATA’ LELAKI

Bacaan Lanjut