Skip to content

BIBIT ROMANTIS DALAM PENYATUAN DUA JIWA

BIBIT ROMANTIS DALAM PENYATUAN DUA JIWA

Kongsikan artikel ini

Raikan cintamu sehangat pasangan Jamie Dornan dan Birgit Kos dalam kempen wangian Pure Accord oleh BOSS.

Menggamit kenangan manis bersama kala semburan terlayang di udara. Seperti mengikat memori lama, setiap aroma punya mesej tertentu. BOSS menampilkan koleksi duo terbaru dalam mengeksplorasi momen romantis sambil mengikat janji cinta.

 

Sempena sambutan Hari Kekasih, pasti menjadi satu hari penting buat pasangan kekasih dalam menghangatkan cinta mereka. Koleksi duo ini adalah pilihan buat lelaki dan wanita yang ingin menjelajahi dunia cinta lebih romantis dan baru. Kisah menarik disebalik kempen Pure Accord ini yang menampilkan pasangan model terkenal Jamie Dornan dan Birgit Kos yang berkongsi kisah cinta serba sensual lagi menyerlahkan cinta lebih mendalam.

Seperti ke dimensi lain, koleksi Pure Accord untuk lelaki bawakan elemen segar dan eksotik. Berbeza dari sebelum ini, Kala semburan seperti menyatukan satu cerita buat dua jiwa. Gabungan intipati buah Maninka yang eksotik serta halia menghidupkan aroma serba unik dan tersendiri. Aroma asas dari white suede kelihatan lebih sempurna dalam botol Eau de Toilette ini. Reka bentuk botol ini menggunakan kaca flacon lutsinar, dilengkapi dengan hiasan sangkar logam. Penggunaan butiran kelabu gelap dan perak mencerminkan ciri maskulin, sesuai dengan elemen yang ada dalam wangiannya.

Artikel berkaitan 4 WANGIAN UNISEKS WAJAR DICUBA

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

HARUMAN LOUIS VUITTON UNTUK BAPA KESAYANGAN

Bacaan Lanjut

ADAM SHAFIQUE, ENERGI FESYEN YANG MENGAGUMKAN

Bacaan Lanjut

PRODUK TERBARU APPLE SPRING LOADED EVENT

Bacaan Lanjut

BERTEMU BOSS X RUSSELL ATHLETIC

Bacaan Lanjut
Regé-Jean Page Bakal Menjadi James Bond Seterusnya?

Regé-Jean Page Bakal Menjadi James Bond Seterusnya?

Bacaan Lanjut

TUJUH PETUA TIDUR LENA PALING EFEKTIF

Bacaan Lanjut