Skip to content

DI USIA 45 TAHUN, TUBUH TEGAP MARK WAHLBERG JADI PERHATIAN! APA RAHSIANYA?

Kongsikan artikel ini

Aktor popular, Mark Wahlberg memang terkenal dengan salah seorang pelakon lelaki yang cukup menjaga kesihatan tubuh badan demi kelangsungan karier dan kesejahteraan hidupnya. Bekas model dan ayah kepada empat cahaya mata ini mengejutkan Internet baru-baru ini selepas memuatnaik bentuk tubuhnya yang terkini. Di usianya yang berusia 45 tahun.

Ramai yang mengakui tidak terkejut namun memandang tinggi terhadap konsistenasi dan determinasi Mark yang sentiasa berusaha memastikan kesihatan tubuhnya terjaga. Menerusi kepsyen kepada gambar tersebut, Mark menulis, “age is just a number”. Jadi apa rahsianya?

Khabarnya, gambar yang dimuatnaik adalah selepas Mark berjaya menyudahkan cabaran F45 atau #F45Challenge, iaitu program berdurasi lapan minggu yang memfokuskan pembakaran lemak dan pembinaan otot menerusi kombinasi HIIT, latihan litar serta latihan fungsi. Selain itu, Mark juga menahan diri dari meminum arak dengan meletakkan tanda pagar #NoWine54Days.

Menerusi temubual bersama media, Mark menjelas “Saya cuba untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai bahawa kita sentiasa ada masa setiap hari untuk mencapai impian anda menemui keseimbangan”. Way to go Marky Mark! 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

3 Kesilapan Ketika Membina Otot Bisep

ELAK 3 KESILAPAN INI KETIKA MEMBINA OTOT BISEP

Bacaan Lanjut

FORMULA ANTIBAKTERIA PILIHAN MANDIAN MASA KINI

Bacaan Lanjut

GONG YOO UNTUK TOM FORD BEAUTY

Bacaan Lanjut
GL OGOS 2022: HENLEY HII: ALWAYS CAMERA-READY! 06 Featured Image

GL OGOS 2022: HENLEY HII, ALWAYS CAMERA-READY!

Bacaan Lanjut

LEE MIN-HO BERSAMA BINTANG TERKEMUKA LAIN MENGHIASI KEMPEN BOSS

Bacaan Lanjut

GL JULAI 2022: DR SAY SHAZRIL, HOT DAD DOCTOR ALERT!

Bacaan Lanjut