Skip to content

DI USIA 45 TAHUN, TUBUH TEGAP MARK WAHLBERG JADI PERHATIAN! APA RAHSIANYA?

Kongsikan artikel ini

Aktor popular, Mark Wahlberg memang terkenal dengan salah seorang pelakon lelaki yang cukup menjaga kesihatan tubuh badan demi kelangsungan karier dan kesejahteraan hidupnya. Bekas model dan ayah kepada empat cahaya mata ini mengejutkan Internet baru-baru ini selepas memuatnaik bentuk tubuhnya yang terkini. Di usianya yang berusia 45 tahun.

Ramai yang mengakui tidak terkejut namun memandang tinggi terhadap konsistenasi dan determinasi Mark yang sentiasa berusaha memastikan kesihatan tubuhnya terjaga. Menerusi kepsyen kepada gambar tersebut, Mark menulis, “age is just a number”. Jadi apa rahsianya?

Khabarnya, gambar yang dimuatnaik adalah selepas Mark berjaya menyudahkan cabaran F45 atau #F45Challenge, iaitu program berdurasi lapan minggu yang memfokuskan pembakaran lemak dan pembinaan otot menerusi kombinasi HIIT, latihan litar serta latihan fungsi. Selain itu, Mark juga menahan diri dari meminum arak dengan meletakkan tanda pagar #NoWine54Days.

Menerusi temubual bersama media, Mark menjelas “Saya cuba untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai bahawa kita sentiasa ada masa setiap hari untuk mencapai impian anda menemui keseimbangan”. Way to go Marky Mark! 

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 LANGKAH UNTUK MERAWAT KELEMUMUR

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

Bacaan Lanjut

7 TANDA RAMBUT SEMAKIN MENIPIS & CARA UNTUK ELAK JADI BOTAK

Bacaan Lanjut

BULU BAWAH LENGAN, PERLU CUKUR ATAU TIDAK?

Bacaan Lanjut

MAHU KULIT BERSIH TANPA CELA? INI KELEBIHAN EXFOLIATION RAMAI TIDAK TAHU

Bacaan Lanjut
pencuci muka lelaki

5 PENCUCI MUKA LELAKI TERBAIK UNTUK KULIT KOMBINASI

Bacaan Lanjut