Skip to content

LIHAT BINTANG ASIA MENYAMBUT TAHUN BARU LUNAR BERSAMA PRADA

CAI XUKUN, BINTANG ASIA SAMBUT TAHUN BARU LUNAR BERSAMA PRADA

Kongsikan artikel ini

DEKATI DERETAN PRODUK TERKINI PRADA YANG HADIR DALAM BALUTAN DESAIN PENUH SPIRIT MENYAMBUT TAHUN BARU ARNAB. BINTANG TERKEMUKA ASIA TERPILIH MENGHIASI KEMPEN DEDIKASI TAHUN BARU LUNAR 2023.

Menurut kalender Lunar, 2023 adalah tahun arnab-haiwan yang bersifat lembut, elegan dan tenang. Prada merayakan tahun dengan kempen berkonsep “Memories of Beauty”, yang menangkap kenangan dan perkongsian detik-detik gembira yang berkaitan dengan Tahun Baru Lunar. 

Kempen istimewa ini dibintangi penyanyi terkenal Cai Xukun, yang mana pernah menjadi wajah untuk kempen Prada 520 dan Tahun Baru Lunar 2021. Pelakon, Chunxia, yang dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik di Anugerah Filem Hong Kong melalui lakonannya dalam filem “Port of Call”, pelakon, Bai Yugan dan model, Du Juan. 

Cai Xukun

Jurugambar generasi baharu, Nick Yang yang terkenal dengan karya puitisnya telah berjaya merakamkan sifat sensual dan keberadaan realiti. Dan imejnya menggambarkan penghias kempen bersama objek yang pernah menjadi sebahagian daripada kehidupan lalu mereka. Konsep tersebut mendasari pengisahan kempen yang unik, langsung membangkitkan kenangan bermakna yang berkaitan dengan Tahun Baru Lunar. Menjentik perasaan dan emosinya. 

Maka terhasillah satu siri naratif visual yang indah dan intim, mengimbangi masa lalu, masa kini dan masa depan. 

prada lunar

Chunxia

Untuk menandakan pelancaran projek itu, Prada mempersembahkan koleksi eksklusif lelaki dan wanita, seperti ‘ready to wear’, beg, kasut dan aksesori terhangat. Fokus utama dari koleksi ini ialah tas tangan wanita, Prada Moon yang baru, olahan baharu model ikonik 2000-an dengan gaya yang harmoni dan berani. 

Untuk koleksi lelaki pula, terdapat helaian baldu, jaket, sepatu kulit, beg empat segi dengan hiasan logo Prada serta sniker kulit yang stylish. 

Koleksi tahun baru Lunar 2023 Prada akan mula terjual pada Januari 2023.

Artikel berkaitan: KEMBARA STYLISH DENGAN “LOGO MOSCHINO”

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Sisley Malaysia

SISLEY BUKA STOR FLAGSHIP PERTAMA DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut
fashion week 2024

30 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI FASHION WEEK MENSWEAR 2024

Bacaan Lanjut

LIVESTREAM – SAKSIKAN PEMENTASAN VALENTINO LE CIEL MEN FALL/WINTER 2024 DI SINI

Bacaan Lanjut

LEXIS HIBISCUS PORT DICKSON MENUTUP TIRAI 2023 DENGAN PENUH MERIAH

Bacaan Lanjut
Aiman Hakim Ridza

“MEN ARE MADE HOW MEN SHOULD BE.” – AIMAN HAKIM RIDZA, GLAM LELAKI JANUARI 2024

Bacaan Lanjut

ONITSUKA TIGER RAI ULANG TAHUN KE-75 BERSAMA ASTRO BOY

Bacaan Lanjut