Skip to content

CHA EUN-WOO DILANTIK SEBAGAI DUTA SKECHERS

CHA EUN-WOO DILANTIK SEBAGAI DUTA SKECHERS! INI 3 KASUT PILIHAN POP IDOL KOREA ITU

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Jenama gaya hidup, Skechers melantik bintang Pop Idol Korea, Cha Eun-woo sebagai duta terbaharu dengan pelancaran koleksi kasut sniker buat lelaki.  

Selepas bekerjasama dengan Park Seo-jun, Skechers sekali lagi menjalinkan kolaborasi bersama seorang lagi bintang dari Korea Selatan. The Comfort Technology Company, Skechers selaku jenama gaya hidup dan kasut melantik bintang Pop Idol Korea, Cha Eun-woo sebagai duta terbaharu dengan pelancaran koleksi kasut sniker buat lelaki.

Pelakon dan penyanyi K-pop, Cha Eun-woo terkenal dengan tarikan yang natural serta imej yang sentiasa bergaya. Pelantikan terbaharu ini akan menyaksikan bintang berusia 25 tahun itu akan menjadi wajah di tujuh pasaran utama Asia Pasifik iaitu Malaysia, Hong Kong, Macau, Philippines, Singapore, Thailand dan juga Vietnam.

Skechers X Cha Eun-woo

“Saya berasa terharu dan gembira selepas dinamakan sebagai duta Skechers serantau. Kasut sangat penting dalam kehidupan saya, buat hanya sebagai statement fesyen, tetapi juga kerana saya suka menari dan bersenam. Inovasi desain dan versatile pada kasut Skechers memberikan keselesaan dan membiaskan stail diri saya yang sebenar. Saya tidak sabar untuk berkongsikan kasut kegemaran saya kepada semua, dan berharapa anda akan menyukainya seperti saya!” kata Cha Eun-woo.

Berikut adalah 3 kasut Skechers pilihan bintang Pop Idol, Cha Eun-woo:

 

1 of 2

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 SNEAKER TRENDY PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
cha eun-woo

CHA EUN-WOO MELANCARKAN STOR SKECHERS TERBAHARU DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut

GLAM LELAKI MOST STYLISH 2023

Bacaan Lanjut

STOR NEW BALANCE ERA BAHARU KINI DIBUKA DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut

5 TREND SNEAKER LELAKI PALING POPULAR 2023

Bacaan Lanjut

5 TIP BERGAYA DENGAN KASUT KULIT LELAKI

Bacaan Lanjut