Skip to content

GIGI HADID FOR VOGUE EYEWEAR SPECIAL COLLECTION 2019

Kongsikan artikel ini

Mula dilancarkan pada tahun 1973 dengan nama yang sama dengan majalah fesyen terkenal, Vogue Eyewear dimiliki oleh Luxottica pada tahun 1990. Jenama yang mencerminkan trend fesyen yang dominan pada harga yang berpatutanm menawarkan pelbagai pilihan dari koleksi yang terhangat di pasaran.

Dan baru-baru ini, pelancaran kehadiran Vogue Eyewear buat pertama kali di Malaysia diadakan di ibu kota gamat dengan kehadiran barisan-barisan selebriti, KOL, influencer dan ramai lagi yang bertempat di Ampang Glasshouse.

Yang pasti, ia telah menjadi jenama fesyen kontemporari antarabangsa yang ditujukan kepada pengguna muda dan fesyen apatah lagi dengan penampilan personaliti popular, seperti Gigi Hadid.

Meraikan 2 tahun pencapaian atas kerjasama kreatif ini, koleksi istimewa Gigi Hadid X Vogue ini membawa kita menyelami perjalanan kapital fesyen kegemaran supermodel, Gigi Hadid iaitu new York. Dari realiti retro-future ‘city that never sleeps’, ke kelab glamor A-list di Manhattan, Gigi menjemput anda menggayakan trend terkini ini dan menyerlah dengan personaliti anda.

This is how Gigi shows her Vogue. And how do you Vogue? #SHOWYOURVOGUE

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ESPRIT BAKAL ‘CLOSE DOWN’ SEMUA CAWANGAN DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut

TIMBERLAND RAIKAN ‘EARTH DAY’ DENGAN KOLEKSI MUSIM BUNGA/PANAS 2020

Bacaan Lanjut

INTERPRETASI BARU T-SHIRT PUTIH

Bacaan Lanjut

JOHNNY COCA TINGGALKAN MULBERRY

Bacaan Lanjut

BRUNELLO CUCINELLI MEN’S SPRING-SUMMER 2020 COLLECTION

Bacaan Lanjut

ISMAIL IZZANI & MAYA WAJAH EKSKLUSIF PUMA FUTURE RIDER

Bacaan Lanjut