Skip to content

H&M Rabanne

H&M MEMBAWA GLITZ & GLAMOUR DENGAN RABANNE

Kongsikan artikel ini

H&M melancarkan koleksi Rabanne H&M dengan parti eksklusif bersama selebriti terkemuka dari Malaysia dan Singapura termasuk juga bintang media sosial. Mengubah stor flagship ikonik di Orchard Building menjadi sebuah kelab malam Paris yang epik.

Lokasi acara dihiasi dengan tekstur logam yang licin dan permukaan yang kilat berkilauan. Sekaligus mengingatkan pada gaya disc-o-rama dan estetika ikonik House of Rabanne. Selebriti terkenal, ikon fesyen, dan tetamu jemputan telah membawa penampilan fesyen terbaik mereka ke dalam parti tersebut. Berikut antara beberapa selebriti lelaki yang hadir ke acara itu dengan estetika H&M Rabanne.

SELEBRITI LELAKI TAMPIL DENGAN GAYA H&M RABANNE YANG IKONIK

1. GLENN YONG

Penyanyi juga pelakon Singapura, Glenn Yong bermain dengan kombinasi tekstur dengan mengenakan baju corak harimau bintang dan jaket berbulu berhood. Semuanya daripada kolaborasi H&M Rabanne.

Glenn Yong

2. NATHAN HARTONO

Penyanyi dan penulis lagu, Nathan Hartono kelihatan rapi dengan jaket wool berinspirasi tentera, baju panas leher tinggi, dan seluar berjalur panel di sisi.

Nathan Hartono

3. JOEL CHOO

Pelakon Joel Choo memilih pakaian berkilauan lengkap dengan jaket berkilauan dan seluar daripada Rabanne. Ditambah dengan elemen yang menyeronokkan dengan aksesori skaf berbentuk segitiga.

Joel Choo

4. PERRY KUAN

Lagu-lagu hit diputar oleh Dj Perry Khan, sambil mengenakan jaket dan seluar inspirasi  sukan daripada kolaborasi H&M Rabbane .

DJ PERRY

 

Lebih daripada 200 tetamu menyertai acara gemilang ini, yang dimulakan dengan persembahan merdu daripada bintang muda, Keyana. Dia mempamerkan bentuk badannya dalam baju crop top dengan skirt serta mengenakan but untuk melengkapkan stail yang bergaya sebagai penyanyi jemputan.

Persembahan daripada krew tarian Limited Edition dan Glenn Yong, yang menyanyikan lagu hitnya dan sebuah cover lagu “Stay” oleh Kid Laroi (ft. Justin Bieber). Dj Perry menaikkan semangat para tetamau dengan lagu-lagu hit yang terkini pada parti pelancaran eksklusif ini.

 

Artikel Berkaitan: 5 KOLEKSI H&M INNOVATION STORY PILIHAN GLAM LELAKI

By Ronald Henry
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

10 STAIL TERHANGAT SELEBRITI DI CFDA FASHION AWARDS 2023

10 STAIL TERHANGAT SELEBRITI DI CFDA FASHION AWARDS 2023

Bacaan Lanjut

SAMBUTAN ULANG TAHUN KE-40 G-SHOCK BERSAMA 88RISING

Bacaan Lanjut

PUMA MENAMAKAN A$AP ROCKY SEBAGAI PENGARAH KREATIF PUMA X F1

Bacaan Lanjut

H&M DENGAN RABANNE UMUM KERJASAMA CIPTA HELAIAN INSPIRASI DISKO 70-AN

Bacaan Lanjut
EVOLUSI GAYA VICTORIA & DAVID BECKHAM SEJAK DUA DEKAD LALU

EVOLUSI GAYA VICTORIA & DAVID BECKHAM SEJAK DUA DEKAD LALU

Bacaan Lanjut

KENDALL JENNER DAN BAD BUNNY BINTANG DALAM KEMPEN BAHARU GUCCI VALIGERIA

Bacaan Lanjut