Skip to content

Bruno Mars Kini Pereka Fesyen!

BRUNO MARS KINI BERGELAR PEREKA FESYEN!

Kongsikan artikel ini
1 of 3

Kini impiannya untuk bergelar pereka fesyen tercapai hasil kerjasama bersama pengarah kreatif Lacoste, Louise Trotter. Kini, koleksi pertama Bruno Mars “Ricky Regal” bakal menemui peminatnya 5 Mac ini!

Bruno Mars telah lama memendam hasratnya untuk menjadi seorang pereka fesyen tetapi tidak punya ilmu asas dalam bidang fesyen. Namun penyanyi yang terkenal menyanyikan lagu, “That’s What I Like” kini sudah bergelar pereka fesyen bersama pengarah kreatif Lacoste, Louise Trotter, yang akhirnya menghubungi Bruno dan memeterai perjanjian pelaburan yang diingini oleh Bruno.

Bruno menceritakan kejadian awal bagaimana terhasilnya kerjasama bersama jenama fesyen Lacoste, dia berkata Louise menelefon dan melamar Bruno untuk berkolaborasi dan Lacoste inginkan impiannya menjadi realiti. Tambah Bruno, dia berasa sangat beruntung kerana dilamar untuk melakukan kolaborasi tersebut dan Lacoste adalah jenama pertama yang sudi berkolaborasi denganya. Bruno mengatakan kerjasamanya bersama jenama berusia 88 tahun adalah suatu kehormatan baginya. Dia secara langsung bekerja dengan pengarah kreatif Lacoste, Louise Trotter, merupakan antara pengembaraan yang hebat yang pernah dilaluinya.

1 of 3

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

NICK SYAF, KOREOGRAFER BERTUKAR 'INFLUENCER'

NICK SYAF, KOREOGRAFER BERTUKAR ‘INFLUENCER’

Bacaan Lanjut
mclaren

MCLAREN MELUNCUR LAJU DENGAN TUMI

Bacaan Lanjut

@YUNGYASIR

Bacaan Lanjut

ADIQ RAHMAN, RUJUKAN FESYEN TERBAHARU

Bacaan Lanjut
JOSH O'CONNOR, WAJAH FESYEN TERHANGAT MASA KINI

JOSH O’CONNOR, WAJAH FESYEN TERHANGAT MASA KINI

Bacaan Lanjut
Sembilan Gaya Terbaik Lelaki Anugerah Grammy 2021

Sembilan Gaya Terbaik Lelaki Anugerah Grammy 2021

Bacaan Lanjut