Skip to content

Van miro & wujo

KOLEKSI KASUT VANS EKSKLUSIF BERSAMA MIRO & WUJO SEMPENA TAHUN BAHARU CINA

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Bersempena dengan kehadiran Tahun Baharu Cina, Vans mempersembahkan koleksi kasut yang luar biasa melalui kolaborasi bersama Miro & Wujo.

Jenama sukan aksi terunggul juga ikon global dalam ekspresi kreatif, Vans meneruskan lagi penguasaan mereka dalam kreativiti dan perhubungan bersama komuniti seni Cina. Lantas, bersempena dengan kehadiran Tahun Baharu Cina kali ini, Vans mempersembahkan koleksi kasut yang luar biasa melalui kolaborasi bersama Miro & Wujo.

van miro & wujo

Kolaborasi musim perayaan ini diinspirasikan daripada karakter artistik IP iaitu Miro & Wujo untuk meraikan Tahun Arnab dan memberikan penghormatan kepada semangat “Off The Wall” oleh Vans. Koleksi kapsul ini memberikan interpretasi baharu kepada Miro & Wujo melalui konsep inovasi yang berkongsi visi dan semnagat melalui penceritaan pengembaraan Miro & Wujo.

Mengambil penceritaan asal mereka, Miro & Wujo bermula dengan pencarian “lucky carrot” yang mempunyai bentuk bintang yang unik dan hanya akan muncul pada setiap 12 tahun sekali. Ia turut menampilkan dua sahabat baik mereka iaitu dua ekor arnab.

kasut vans miro & wujo

1 of 2

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 SNEAKER TRENDY PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

STOR NEW BALANCE ERA BAHARU KINI DIBUKA DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut

5 TREND SNEAKER LELAKI PALING POPULAR 2023

Bacaan Lanjut

5 TIP BERGAYA DENGAN KASUT KULIT LELAKI

Bacaan Lanjut
new balance Malaysia

NEW BALANCE MELANCARKAN STOR KONSEP ‘AESTHETIC’ BAHARU DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut
5 PRODUK FESYEN MENARIK BULAN INI

5 PRODUK FESYEN MENARIK BULAN INI

Bacaan Lanjut