Skip to content

NEW BALANCE DEBUT SILUET 1906R TERBAHARU DI MALAYSIA

Kongsikan artikel ini

Bersempena dengan festival sniker terbesar Malaysia, SneakerLah, New Balance melancarkan seleksi kasut terbaharu seperti 2002R, 1906R dan juga pakaian inspirasi sukan 90-an.

Festival sniker terbesar Malaysia, SneakerLah telah berlangsung pada 3 hingga 4 September di Mid Valley Exhibition Centre (MVEC). Label gaya hidup popular, New Balance telah mengembirakan peminat mereka dengan melancarkan seleksi kasut dan pakaian terbaharu seperti 9060, 1906R, 2002R dan 574+, selain pakaian dan kasut ikonik lain.

Di festival SneakerLah, New Balance memperkenalkan kolaborasi terbaharu mereka bersama thisisneverthat. Ia merupakan sebahagian daripafa koleksi kapsul untuk Musim Luruh/Sejuk 2022 yang menampilkan rangkaian kasut dan pakaian sukan terkini. New Balance juga melancarkan variasi sniker termasuklah model 2002R, 1906R dan pakaian yang diinspirasikan daripada larian pagi 90-an.

New Balance turut membuat debut siluet 1960R terbaharu di Malaysia. Imaginasi dan interpretasi rekaan kasut tech 1906R yang membiaskan estetika kasut lari millennial era 2000. Model 1906R terbaharu ini bagaikan throwback kepada desain original, yang mana menggabungkan teknologi moden untuk gaya utilitarian setiap hari. Debut pertama ini hadir dalam saiz uniseks dalam pilihan waran asal 1906 (M1906RA) dan juga warna inspirasi asal 2002 (M1906RB).

New Balance 2002R

Pengunjung SneakerLah juga berpeluang menyaksikan secara dekat sniker 2002R terbaharu yang membiaskan gaya kasut larian popular sekitar 2000 yang dipadankan bersama materal kulit untuk memberikan estetika moden retro. Ia turut disediakan dengan terkenologi Stability Web dan N-ergy untuk memberikan sokongan dan keselesaan terbaik.

Peminat New Balance yang membuat pembelian ketika SneakerLah berpeluang untuk membawa pulang hadiah eksklusif seperti buku Sneaker Freaker x New Balance 574 yang merupakan hasil kolaborasi bersama Sneaker Freaker. Buka hardcover setebal 160 muka surat itu merupakan item koleksi peminat, dalam meraiakn model 574 klasik dan 574 Core.

 

Foto: New Balance Malaysia

Baca lebih lanjut: PAMUNGKAS CIPTA ‘KENANGAN MANIS’ BERSAMA PEMINAT MALAYSIA

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ONITSUKA TIGER RAI ULANG TAHUN KE-75 BERSAMA ASTRO BOY

Bacaan Lanjut

FIRST LOOK: KONSEP BAHARU BUTIK DIOR DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut

STOR NEW BALANCE ERA BAHARU KINI DIBUKA DI THE EXCHANGE TRX

Bacaan Lanjut

5 TIP BERGAYA DENGAN KASUT KULIT LELAKI

Bacaan Lanjut
FILA x Smiley®

“COOL ON COURT” FILA X SMILEY MELANCARKAN KOLEKSI INSPIRASI SUKAN TENIS

Bacaan Lanjut
JUNGKOOK LANCAR ALBUM 3D: THE REMIXES KOLABORASI BERSAMA JACK HARLOW

JUNGKOOK LANCAR ALBUM 3D: THE REMIXES KOLABORASI BERSAMA JACK HARLOW

Bacaan Lanjut