Skip to content

palace moschino

PALACE MOSCHINO KOLABORASI BUAT SKATERS

Kongsikan artikel ini

Satu lagi kolaborasi yang bakal hinggap pada 20 November nanti adalah usahasama diantara Moschino dengan Palace. Koleksi unik ini menandakan satu projek yang menggabungkan keunikan Moschino bersama lagak cool peminat sukan skater Palace.

Logo koleksi

Semangat unik antara dua jenama yang sering melawan arus fesyen semasa ini jelas terasa melalui koleksi yang mengangkat tema kedamaian dan cinta. Maka, terhimpunlah cetusan helaian yang dihias bersama motif awan, matahari dan permaian ayat-ayat seperti Hug Me serta sepenuhnya hasil daripada di Itali!

Tema Peace & Love menjadi intipati gaya

Pastinya tidak lari daripada menghasilkan aksesori eksentrik. Moschino turut mereka beg kulit yang berbentuk kotak susu. Bagi penggemar Palace pula dan meminati sukan papan luncur, wajab miliki rekaan papan luncur yang diberi grafik berbentuk grafiti awan.

Koloborasi ini terjadi adalah kerana Palace melihat Moschino sebagai satu jenama seksi, inovatif, kekal chic dan sentiasa tampil dengan koleksi yang cukup humor. Jeremy Scottspula berkongsi yang idea penghasilan rekaannya adalah daripada perasaan damai, cinta dan pelukan.

David Sims diundang oleh dua jenama ini untuk menghasilkan kempen fesyen buat koleksi kolaborasi Palace dengan Moschino.

Bagi mereka di Kuala Lumpur, paling dekat boleh dapatkan koleksi ini di butik Moschino yang terletak di Singapura pada 21 November, jam 11 pagi.

Ini adalah item pilihan GLAM Lelaki!

1 of 5

Palace Moschino

1 of 5

By Aizat Aidid
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

PENGARAH KREATIF MOSCHINO, DAVIDE RENNE MENINGGAL DUNIA PADA USIA 46 TAHUN

DAVIDE RENNE SERTAI KELUARGA MOSCHINO SEBAGAI PENGARAH KREATIF

Bacaan Lanjut
Levi’s x Crocs

LEVI’S® X CROCS – KOLABORASI KAPSUL YANG MENGGABUNGKAN KUALITI DAN KESELESAAN

Bacaan Lanjut
JEREMY SCOTT UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA MOSCHINO

JEREMY SCOTT UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA MOSCHINO

Bacaan Lanjut
KEMBARA STYLISH DENGAN “LOGO MOSCHINO”

KEMBARA STYLISH DENGAN “LOGO MOSCHINO”

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN MAN OF ERA, AWAL ASHAARI

Bacaan Lanjut

#GL15TAHUN THE FITNESS DARLING, EDDY SYAMIN

Bacaan Lanjut