Skip to content

H&M X SABYASACHI, TELAH TIBA 12 OGOS!

SABYASACHI X H&M, TELAH TIBA 12 OGOS!

Kongsikan artikel ini

H&M DENGAN BANGGA MELANCARKAN KOLABORASI DENGAN LABEL IKONIK INDIA SABYASACHI. TERKENAL DENGAN IDENTITI REKAANNYA YANG MENYILANGKAN GAYA TRADISIONAL INDIA DENGAN NADA REKAAN KONTEMPORARI. 

 

Kolaborasi perdana ini merupakan yang pertama di India, ternyata H&M cuba untuk melebarkan pengaruhnya dalam pasaran India dan antarabangsa menerusi keperkasaan fesyen moden dan tradisional bersama pereka fesyen elit Sabyasachi. 

Koleksi bersifat eklektik dengan rencah bohemian serta menggarap aspek ketradisionalan seni India yang cukup unik. Lalu menggabungkan siluet moden dengan suntikan warna dan cetakan segar. 

 

Koleksi Sabyasachi x H&M terdiri daripada pakaian sedia pakai dan aksesori utama. Juga memuatkan rekaan untuk wanita. Sesuai benarlah jika dipakai secara berpasangan, terutamanya kala liburan. 

“Saya dengan senang hati mengumumkan tarikh baru untuk koleksi kolaborasi dengan H&M, kerana ini memberi kami peluang untuk menyebarkan estetika Sabyasachi kepada pasaran yang lebih luas di India dan di seluruh dunia. Oleh kerana kerumitan situasi Covid-19, kami terpaksa menangguhkan pelancarannya tetapi saya tidak sabar untuk mempersembahkan koleksi sedia pakai yang akan memancarkan gaya santai dari aspek mewah untuk gaya sehari-hari dalam suasana yang bersahaja namun glamor,” kata Sabyasachi mengenai koleksi ini. 

 

 

Mewah dalam pilihan fabriknya, koleksi ini adalah ‘statement’ moden yang sempurna untuk pakaian santai yang glamor khusus kelompok fesyen. Yang mahukan padanan elegan dalam penampilan. Fokus utama koleksi ini adalah tekstil tradisi dan cetakan India yang dibawakan oleh Sabyasachi Art Foundation, yang dibuat dengan teliti dan sulaman dalam siluet pelbagai budaya. Koleksi ini sudah tersedia dalam talian di hm.com sejak 12 Ogos.  

Artikel berkaitan: BRUNELLO CUCINELLI FW21 BERGAYA TIMELESS

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

noah beck

5 PERKARA ANDA MUNGKIN TIDAK TAHU MENGENAI BINTANG TIKTOK, NOAH BECK

Bacaan Lanjut
HARRY STYLES DIRAKAM MELUANGKAN MASA BERSAMA KEKASIH LAMA

HARRY STYLES DIRAKAM MELUANGKAN MASA DENGAN KEKASIH LAMA

Bacaan Lanjut
PUTERI KATE MIDDLETON MELANGGAR PERATURAN TERBESAR DIRAJA

PUTERI KATE MIDDLETON MELANGGAR PERATURAN TERBESAR DIRAJA

Bacaan Lanjut

BUNYI MENAKJUBKAN DENGAN FON PUTIK HUAWEI FREEBUDS 5I TERBAHARU

Bacaan Lanjut
KEBENARAN DI SEBALIK FOTO ROMANTIS NEYMAR & LISA BLACKPINK

KEBENARAN DI SEBALIK FOTO ROMANTIS NEYMAR & LISA BLACKPINK

Bacaan Lanjut
TOM BRADY UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA NFL BUAT SELAMANYA

TOM BRADY UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA NFL BUAT SELAMANYA

Bacaan Lanjut