Skip to content

CIRI TERBARU APPLE FITNESS+ HADIR UNTUK PENGGUNA IPHONE BERMULA HARI INI

CIRI TERKINI FITNESS+ KINI BOLEH DINIKMATI TANPA APPLE WATCH

Kongsikan artikel ini
1 of 6

APPLE FITNESS+ TERSEDIA UNTUK PENGGUNA IPHONE DI 21 NEGARA BERMULA 24 OKTOBER PT (25 OKTOBER MYT)!

Mulai 24 Oktober (25 Oktober waktu Malaysia), Fitness+ memperkenalkan siri Artis Spotlight baharu yang menampilkan muzik daripada Taylor Swift; program senaman baharu, Yoga for Every Runner, menampilkan salah seorang atlet ultramaraton terbaik dunia, Scott Jurek; dan banyak lagi. Apple Fitness+ tersedia untuk pengguna iPhone untuk melanggan dan menikmati, walaupun mereka tidak mempunyai Apple Watch.

CIRI TERBARU APPLE FITNESS+ HADIR UNTUK PENGGUNA IPHONE BERMULA HARI INI

Pengguna Fitness+ dengan Apple Watch boleh terus meningkatkan motivasi mereka ke tahap seterusnya dengan metrik masa nyata yang diperibadikan yang dipaparkan pada iPhone, iPad dan Apple TV.

Apple Fitness+, perkhidmatan kecergasan dan kesihatan yang memenangi anugerah akan tersedia untuk pengguna iPhone melanggan dan menikmatinya, walaupun mereka tidak mempunyai Apple Watch. Dengan iOS 16.1, Fitness+ akan disepadukan sepenuhnya dengan aplikasi Fitness dan terletak di tab tengah, tersedia di semua 21 negara tempat perkhidmatan itu ditawarkan.

Pada hari yang sama, muzik oleh Taylor Swift akan tersedia dalam perkhidmatan buat kali pertama, bermula dengan siri Solo Artist Spotlight khusus yang menampilkan lagu-lagu yang baru dikeluarkan daripada albumnya “Midnights,” pada 21 Oktober. Fitness+ juga akan memperkenalkan program senaman baharu, Yoga for Every Runner, menampilkan salah seorang atlet ultramaraton terbaik dunia, Scott Jurek, dan diketuai oleh jurulatih Fitness+ Yoga Jessica Skye. Time to Walk juga akan menambah tetamu baharu, termasuk pelakon Emmy Hannah Waddingham, penyanyi dan penulis lagu terkenal di dunia Meghan Trainor, dan bekas angkasawan dan kolonel Eileen M. Collins. Fitness+ juga akan memperkenalkan tiga Koleksi baharu: Totally ’80s Cycling, Best Mindful Cooldowns for Athletes, and 14-Day HIIT dan Strength Challenge. Buat pertama kalinya, pelanggan kini boleh menerima tiga bulan Fitness+ percuma dengan pembelian iPhone, iPad atau Apple TV baharu.

1 of 6

By Ameerul Hamzah
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

SKY ISKANDAR, MODEL & USAHAWAN ERA BAHARU. “I’M A DREAMER, I DREAM BIG AND I DON’T SETTLE”

Bacaan Lanjut
Panic! At The Disco

“PANIC! AT THE DISCO DIBUBARKAN SELEPAS 20 TAHUN.” – BRENDON URIE

Bacaan Lanjut

5 SEBAB KOLEKSI MUSIM BUNGA 2023 UNIQLO U ADALAH KOLEKSI ASAS TERBAIK.

Bacaan Lanjut

TOP 10 MODEL LELAKI DENGAN PENDAPATAN TERTINGGI SEPANJANG 2022

Bacaan Lanjut

HADIAH AKHIR TAHUN TERBAIK BUAT LELAKI YANG SUKAKAN GAJET

Bacaan Lanjut
LIMA BEG MESTI MILIKI SEBELUM TIBA TAHUN BARU

5 BEG LELAKI MESTI MILIKI SEBELUM TIBA TAHUN BARU

Bacaan Lanjut