Skip to content

FEARLESS: Rise of the Johor Southern Tigers

Kongsikan artikel ini

Siri dokumentari FEARLESS: Rise of the Johor Southern Tigers mengikuti pasukan Johor Darul Ta’zim FC dalam perjalanan mereka menjulang kejuaraan Liga Super Malaysia sebanyak enam kali sehingga hari ini.

 

Berita baik buat peminat sukan bola speak di Malaysia, terutamanya peminat pasukan Johor Darul Ta’zim FC! Bermula awal bulan ini, anda kini boleh menonton siri dokumentari FEARLESS: Rise of the Johor Southern Tigers secara eksklusif terus ke televsiyen melalui Astro First.

 

Foto: Nike.com

 

Siri dokumentari lima-episod ini akan mengikuti pemain dan personaliti di sebalik kejayaan Johor Darul Ta’zim FC dalam menjulang trofi Liga Super Malaysia sebanyak enam kali. Setiap episod yang berdurasi 22 minit  ini akan fokus kepada beberapa tema utama seperti ‘Mencipta Sejarah, ‘Zon Perang’, ‘Keluarga’, ‘Empayar’; dan ‘Majesty’. Ia akan menceritakan bagaiman kerja keras dan emosi mereka dalam mengecapi kegemilangan sehingga ke hari ini.

 

FEARLESS: Rise of the Johor Southern Tigers dirakamkan ketika musim kejohanan antara 2019 dan 2020. Siri dokumentari ini juga akan menceritakan bagaimana kejayaan gergasi bola sepak Asia Tenggara ini telah memberikan impak kepada negeri Johor Darul Ta’zim, dan seterusnya kepada komuniti bola speak di Malaysia.

 

 

Peminat pasukan Johor Darul Ta’zim FC boleh menonton siri dokumetari ini dengan bayaran sewaan sebanyak RM15 (tidak termasuk cukai 6%) selama 48 jam melalui Astro First Saluran 480. Anda juga boleh menggunakan On Demand Store dengan sambungan WiFi ke PVR Box, Ultra Box dan juga aplikasi Astro Go. Dapatkan lebih maklumat di sini.

 

Baca lebih lanjut: RECHARGE BERSAMA VOLVO XC40 RECHARGE T5

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ALAMI SENSASI TOKYO 2020 TERUS DARI RUMAH

Bacaan Lanjut

KATIL ‘ANTI-SEKS’ CETUS KONTROVERSI DI SUKAN OLIMPIK TOKYO 2020

Bacaan Lanjut

ROGER FEDERER TARIK DIRI DARIPADA SUKAN OLIMPIK TOKYO

Bacaan Lanjut

NOVAK DJOKOVIC JULANG TROFI WIMBLEDON KEENAM, GRAND SLAM KE-20 KESELURUHAN

Bacaan Lanjut
THE NIKE APP, DILANCARKAN DAN MUAT TURUN PERCUMA!

THE NIKE APP, DILANCARKAN DAN MUAT TURUN PERCUMA!

Bacaan Lanjut

OLIVIER ROUSTEING, THE WONDER BOY

Bacaan Lanjut