Skip to content

SIAPA PALING BERGAYA SEKARANG?

Kongsikan artikel ini

SUNGGUH PUN KESEMUA ACARA PENTING DIBATALKAN AKIBAT PENULARAN COVID-19, KITA MASIH SEMPAT MELIHAT TETAMU-TETAMU STYLISH YANG MUNCUL DI BEBERAPA MAJLIS YANG DIADAKAN PADA AWAL 2020. KELIBAT UNIK MEREKA DALAM PERSALINAN MEWAH MENDAYAKAN KREATIVITI LUAR BIASA. SIAPAKAH YANG PALING BERGAYA SEKARANG?

Tahun 2020 dibuka dengan pelbagai anjuran majlis penting merangkumi bidang hiburan, seni dan fesyen. Januari dan Februari meriah dengan adanya musim anugerah, yang mana satu musim penting dalam memberi pengiktirafan kepada individu-individu yang telah bekerja keras serta mempamerkan bakat mereka dalam bidang tertentu. Grammys dan Oscars sempat dianjurkan mengikut tarikh yang ditetapkan, termasuklah anugerah-anugerah berprestij lain, seperti Brits Awards, SAG Awards.

Kita telah pun ketahui barisan baru Pelakon Lelaki Terbaik, Pelakon Wanita Terbaik, Filem Terbaik dan sebagainya. Acara-acara tersebut cukup bernasib baik sempat menganjurkannya pada awal tahun, sebelum tersebarnya virus Covid-19 yang menular cepat ke seluruh dunia.

Bukan itu sahaja, bidang fesyen juga cukup meriah dengan adanya penganjuran Minggu Fesyen lelaki untuk meraikan fesyen musim luruh/sejuk 2020. London, Milan dan Paris menjadi destinasi utama untuk jenama fesyen mementaskan rekaan baru, sambil itu hangat dengan kehadiran tetamu-tetamu tergolong selebriti, fashion influencer dan rakan media yang menang bergaya.

Louis Vuitton, Dior Men, Givenchy, Prada dan sebagainya menjemput tetamu yang betul-betul punya kualiti kala berfesyen. Julung kalinya, Dior Men berkelana ke Miami untuk mempersembahkan koleksi musim luruh/sejuk 2020. Rakan selebriti Dior Men, seperti Maluma, Kim Kardashian, David Beckham antara yang duduk di kerusi baris hadapan. Highlight Minggu Fesyen Lelaki.

Dengan kesempatan beberapa jenama tersebut untuk mengadakan majlis (sebelum ‘muncul’ Covid-19), tak terkecuali untuk Glam Lelaki observe dan senaraikan lelaki-lelaki yang bergaya sepanjang 2020 (setakat ini). Moga-moga kita semua dapat kembali dalam keadaan seperti biasa. Dan dapatlah kita saksikan siapakah lagi yang akan muncul dengan variasi gaya terhebat. But for now, these are the stylish men that we love! Siapakah mereka?

Harry Styles memilih persalinan Gucci sewaktu ke BRIT Awards 2020.

Harry Styles memilih Gucci sewaktu ke BRIT Awards 2020.

Orville Peck dalam persalinan inspirasi koboi Dior Men di Grammys 2020.

Niall Horan dalam blue velvet double-breasted tuxedo di BRIT Awards 2020.

Will Poulter tampil matang dalam rekaan Dunhill di acara Dunhill sewaktu Minggu Fesyen Paris.

Tyga menghadiri acara Louis Vuitton sempena Minggu Fesyen Paris.

BTS memukau dalam Bottega Veneta sepenuhnya untuk Grammys 2020.

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

BRAUN BÜFFEL ‘MICRO/MACRO’, AKSEN SEGAR & MODEN

BRAUN BÜFFEL ‘MICRO/MACRO’, AKSEN SEGAR & MODEN

Bacaan Lanjut
UNIQLO BERKOLABORASI BERSAMA MUSEE DU LOUVRE

UNIQLO BERKOLABORASI BERSAMA MUSEE DU LOUVRE

Bacaan Lanjut
LOUIS VUITTON VENDÔME FLEX

LOUIS VUITTON VENDÔME FLEX, KLASIK NAN ELEGAN

Bacaan Lanjut

ETHAN CURZON, OBSESI MUZIK & FESYEN

Bacaan Lanjut

DANIEL LIM, BERPEGANG PADA IDENTITI GAYA

Bacaan Lanjut
TOGA ARCHIVES X H&M, PADUAN KLASIK & AVANT-GARDE

TOGA ARCHIVES X H&M, PADUAN KLASIK & AVANT-GARDE

Bacaan Lanjut