Skip to content

JACKSON WANG, CL & JOE FLIZZOW BAKAL MENGGEGARKAN GOOD VIBES WEEKENDER

Kongsikan artikel ini

Good Vibes Weekender bakal kembali tahun ini pada 23 dan 24 September 2022 di Surf Beach @ Sunway Lagoon dengan barisan pemuzik antarabangsa dan tempatan.

Berita yang cukup dinanti-nantikan peminat muzik di Malaysia. Festival muzik premier, Good Vibes Weekender bakal kembali tahun ini dengan barisan pemusik hebat dari seluruh dunia. Berbeza daripada edisi terdahulu, Good Vibes Weekender bakal berlangsung pada 23 dan 24 September 2022 di Surf Beach @ Sunway Lagoon.

Jackson Wang

Good Vibes Weekender bakal membuat debut selaku pengalaman festival muzik pertama di bawah jenama Good Vibes yang akan berlangsung di ibu kota. Dengan ‘restart’ kepada persembahan secara langsung, festival ini akan merefleksikan trend muzik global dengan kehadiran lebih ramai pemuzik dari rantau Asia untuk penonton tempatan.

Joe Flizzow

Kali ini, Jackson Wang dan CL akan menjadi headline utama untuk Good Vibes Weekender 2022. Bintang kelahiran Hong Kong juga ahli kumpulan GOT7, Jackson Wang akan menggegarkan pentas dengan lagu-lagu popular seperti “LMLY” dan “I Love You 3000 II”. Manakala bintang K-pop, CL merupakan ahli kumpulan wanita popular, 2NE1 yang pernah tersenari antara 100 Most Influential People In The World oleh TIME Magazine.

Oh Wonder

Antara pemuzik antarabansga yang bakal menyertai festival tahun ini termasuklah peyanyi alternatif Gen-Z dari Britain, Beabadoobee; duo dari United Kingdom, Oh Wonder; DJ duo dari United Kingdom, Snakehips; serta Shallou yang popular melalui lagu “I Leave Again” dan “Come Home”.

SoneOne

Rapper nombor satu negara, Joe Flizzow bakal mengetuai barisan pemuzik lokal kali ini. Rakan duetnya, SonaOne juga antara nama besar yang akan menggegarkan pentas festival pada bulan hadapan, Tidak ketinggalam kumpulan DOLLA, Yonnyboii, NYK, Midnight Fusic dan ramai lagi.

Tiket boleh didapati pada harga RM399, RM499 dan RM999 bermula pada 2 Ogos 2022 melalui http://www.goodvibesfestival.com/. Pintu akan dibuka pada jam 4 petang pada kedua-dua hari nanti.

 

Foto: Good Vibes & Getty Images

Baca lebih lanjut: DEFINISI BAHARU LELAKI WARDROBE

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

fashion week 2024

30 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI FASHION WEEK MENSWEAR 2024

Bacaan Lanjut
ALBUM SULUNG DOLLA, NEW CLASSIC MENDAPAT SENTUHAN MAGIS HYUK SHIN

ALBUM SULUNG DOLLA, NEW CLASSIC MENDAPAT SENTUHAN MAGIS HYUK SHIN

Bacaan Lanjut
Hugo Malaysia

ACARA EKSKLUSIF PERSEMBAHAN KOLEKSI TERBAHARU HUGO BERSAMA GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut
glam lelaki Sean lee

“EXPECT SOME MUSIC FROM ME THIS YEAR!” – SEAN LEE, GLAM LELAKI JULAI/OGOS 2023

Bacaan Lanjut

GOOD VIBES FESTIVAL 2023 DIBATALKAN SELEPAS INSIDEN KONTROVERSI YANG MELIBATKAN KUMPULAN ‘THE 1975’

Bacaan Lanjut
DOLLA SEKALI LAGI DIIKTIRAF DI PERINGKAT ANTARABANGSA

DOLLA SEKALI LAGI DIIKTIRAF DI PERINGKAT ANTARABANGSA

Bacaan Lanjut