Perkenalkan jenama jam tangan mewah terbaru di pasaran! Persona jam tangan William L. 1985 menerusi elemen demokratiknya, memecah tradisi biasa dengan mempersembahkan rangkaian jam tangan menawan, mampu milik dan berkualiti. Mengambil inpirasi dari kronograf vintaj Swiss 50-an yang ikonik, dan pada masa yang sama dimodenkan dengan perhatian kepada perincian.

Diasaskan oleh Guillaume Laidet, seorang peminat tegar dan pereka jam tangan yang memulakan jenamanya sendiri, menawarkan koleksi bermakna yang diwarisi sepenuh dari keluarganya yang berabad lamanya. Selama hampir setahun dalam industri pembuatan jam tangan Swiss, Guillaume hadir dengan visi membangunkan jam tangan berkronograf vintaj kepada yang lebih segar dan moden, di mana setiap satu dibuat di Paris dan dikilangkan di Shenzhen.

Bagi merealisasikan impian dan citanya, berkongsi falsafah bagi menghadirkan jenama jam tangan yang kekal untuk diingati dek persona dan perinciannya.

Antara yang menyerlah dari jenama unggul ini adalah 3 variasi jam tangan William L. 1985  yang boleh anda pilih dan cuba hari ini.

1 of 3

VINTAGE STYLE CHRONOGRAPH

Kronograf keluli tahan karat 40mm ini diinpirasi dari gerakan Miyota Quartz yang dibuat di Jepun. Reka bentuknya diilhamkan dengan dua kaunter kronograf dari era 50-an. Pada dailnya, kelihatan skala telemetrik, jarum tangan tachymeter dan dauphine dengan Super-Luminova®, serta kubah mineral glace yang tahan kasar dengan salutan anti-relektif.

 

1 of 3