Skip to content

PADUAN MASA DALAM STAIL

Kongsikan artikel ini

 

BR S ROSE GOLD

Emas dan hitam adalah gabungan warna padat yang mampu memberikan pesona pada jam tangan. Sebab itu Bell & Ross menghasilkan BR S Rose Gold yang mempunyai tali kulit hitam corak alligator dan gancu pin rose gold 18 karat seberat 5.4g. Jam rekaan minimalis ini punya 39mm diameter case dengan pergerakan mekanikal automatik serta ia kalis air hingga 100 meter.

CaptureFF

SEIKO CERAMIC LIMITED EDITION SBGE037

Seiko Ceramic Limited Edition SBGE037 mempunyai intensity tinggi melalui case sermik dan titaniumnya. Juga pelindung Kristal nilam melengkung yang anti-pantulan. Manakala case belakangnya diskru menggunakan skru lutsinar. Kalis air sehingga 10 bar manakala, berdiameter 46.4mm dan tebal 15.1mm. untuk itu jam ini boleh dikira besar dan sesuai buat penggemar jam tangan lelaki yang besar dan ia seramik. Namun ia hanya untuk 500 pemilik seluruh dunia.

SEIK

 

EDIFICE & SHEEN BERPASANGAN

Dua je mini dicipta sebagai satu pasangan. Edifice merupakan kronograf yang mempunyai case keluli tahan karat, tali kulit asli serta penunjuk masa Swarovski berkilau. Jam tangan kalis air hingga 100 meter ini mempunyai berat keseluruhan 75g dengan saiz case 49mm x 40.5mm x11.7mm. manakala Sheen berbeza dari segi saiz iaitu 38.5mm x 32mm x 10.9mm pada berat 49g dan kalis air hingga 50meter. Namun keduanya punya rekaan sama pada dial menyaksikan ia sungguh cocok beriringan.

sheen_SHEEN_EDIFICE_Pair_models

Oleh Wan Mohd Firdaus / Teks oleh Sufian Supari, 20 Februari 2017

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

ESPRIT BAKAL ‘CLOSE DOWN’ SEMUA CAWANGAN DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut

TIMBERLAND RAIKAN ‘EARTH DAY’ DENGAN KOLEKSI MUSIM BUNGA/PANAS 2020

Bacaan Lanjut

INTERPRETASI BARU T-SHIRT PUTIH

Bacaan Lanjut

CASIO LANCAR MODEL KOLABORASI DENGAN HONDA RACING SAMBUT ULANG TAHUN KE-20 EDIFICE

Bacaan Lanjut

JEJAK LITAR LUMBA F1

Bacaan Lanjut

UTAS WAKTU INOVASI ISTIMEWA HUBLOT BUAT SI AYAH

Bacaan Lanjut