Skip to content

INI RAHSIA KULIT CANTIK ED SHEERAN

Kongsikan artikel ini

Siapa menyangka artis British yang cukup hangat dengan lagu ‘Shape Of You’ dan ‘Perfect’ mempunyai kulit yang semakin cantik! Ya ia jelas kelihatan semasa kehadirannya baru-baru ini ke Kuala Lumpur bersempena konsert jelajahnya di Malaysia. Berkongsi regim perapian dirinya, media sempat menemubualnya tentang bagaimana dirinya berjaya untuk memiliki kulit yang sihat dan cantik. Dan ini jawapannya..

“Kulit saya? Haha, kemungkinan besar kerana saya baru saja berhenti merokok dalam tujuh bulan yang lepas. Dulu kulit saya tampak agak kusam, saya rasa sejak saya berhenti merokok menjadikan kulit saya lebih bersih. Smoking is bad! Tapi saya merokok selama 13 tahun, dan saya memang suka merokok.

Sepanjang saya bebas merokok ini saya cukup menikmati kebaikannya, saya mempunyai lebih tenaga, saya tidur lebih lama dan yang penting saya tidak lagi batuk berdarah di waktu pagi. Jadi ia memang sesuatu yang sihat untuk dilakukan.

Jujurnya, saya rasa dunia ini akan menjadi lebih bersih dan sihat tanpa merokok. Dan bagi saya jika anda seorang lelaki, anda mempunyai gigi yang kuning, bau nafas yang busuk dan kulit yang teruk, saya rasa ia tidak menarik langsung. Apa yang menarik adalah jika anda seorang yang sihat dan bersih!”

Good job Ed! Mungkin tip ini boleh diikuti oleh anda semua.

Oleh Wan Mohd Firdaus, 16 November 2017 (Sumber: Eh!)

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

EKSPRESI & EKSPLORASI LAWRENCE WONG

Bacaan Lanjut

NAK MALU APA! DR. SHEIKH MUSZAPHAR KINI SEORANG FOOD RIDER

Bacaan Lanjut

MACAM-MACAM! ANSEL ELGORT KONGSI GAMBAR BOGEL UNTUK KUTIP DANA COVID-19

Bacaan Lanjut

PELANTUN ‘JANUARI’, GLENN FREDLY MENINGGAL DUNIA

Bacaan Lanjut

JOE FLIZZOW – HIP HOP ROYALTY

Bacaan Lanjut

COVID-19: MENGENANG JASA FRONTLINERS, PEREKA-PEREKA FESYEN INI MEMBANTU DENGAN CARA TERSENDIRI

Bacaan Lanjut