Skip to content

boss elixir

BOSS FRAGRANCE RAI ULANG TAHUN KE-25 DENGAN WANGIAN BOSS BOTTLED ELIXIR BAHARU

Kongsikan artikel ini

Dalam meraikan ulang tahun ke-25 BOSS Bottled Eau de Toilette, BOSS Fragrance memperkenalkan wangian Elixir baharu untuk mengelevasikan lelaki maskulin yang moden.

Tahun 2023 menandakan ulang tahun ke-25 wangian ikonik, BOSS Bottled Eau de Toilette yang pertama. Dalam meraikan ulang tahun ikon dalam dunai wangian lelaki ini, BOSS Fragrance memperkenalkan wangian Elixir baharu untuk mengelevasikan lelaki maskulin yang moden.

boss perfume Malaysia

BOSS Bottled Alixir merupakan lembaran baharu dalam keluarga BOSS Bottled. Wangian yang terjual setiap empat saat di seluruh dunia ini telah menjadi sebahagian daripada rutin grooming lelaki. Ianya sangat ikonik, dan cukup timelses untuk membiaskan sisi yang sofistikated, untuk lelaki kontemporari era moden ini.

Wangian yang premium, BOSS Bottled Elixir memberikan suntikan baharu yang lebih mewah kepada lelaki. Kini, ia lebih elegan yang akan menggalakkan peminat untuk mencari sinar dalam diri dan menjadi BOSS anda sendiri.

 

Elixir, Wangian Mewah Daripada Bahan-Bahan Yang Premium

Membawa keluarga minyak wangi ini ke tahap yang lebih premium, BOSS Bottled Elixir mendefinisikan maksud ikon wangian baharu hari ini. Interpretasi baharu ini menampilkan bahan-bahan yang premium untuk elevasi statement buat lelkaki yang lebih sofistikated. Dengan setiap semburan, lelaki akan berasa lebih yakin, berani dan bersedia untuk mengejar cita-cita.

boss Malaysia

Haruman Elixir baharu ini cukup mempersonakan. Nota atas menampilkan bahan kemenyan dan pelage yang membiaskan impresi yang warm dan menyerlah. Vetiver dan minyak nilam pula disatukan pada nota tengah yang memberikan sentuhan earthy. Dan nota asas pula merupakan esen cedarwood dan labdanum yang mutlak. Ia melantangkan haruman yang kuat, woody penuh karisma dan letusan sisi maskulin yang bold.

Minyak wangi terbaharu ini telah dihasilkan oleh master perfumer yang legenda, Annick Menardo yang telah mencipta wangian signature BOSS Bottled. Kolaborasi bersama Suzy le Helley ini meraikan semburan yang moden klasik untuk lelaki sebenar.

 

Find Your Inner Light

Reka bentuk botol wangian Elixir ini menandakan permulaan jilid baharu buat BOSS Fragrance. Kali ini, ton hitam lacquer dipilih untuk merakamkan sinaran pada bahagian tengah yang kena dengan konsep ‘find your inner light’. Dengan perincian seramik dan penutup botol dalam warna keemasan mengelevasikan lagi sisi elegan pada ciptaan terbaharu ini.

Chris Hemsworth boss

Pelakon kacak penuh bakat, Chris Hemsworth merupakan duta global untuk francais BOSS Bottled. Dan kali ini, dia turut membintangi kempen Elixir terbaharu sebagai wajah yang sempurna untuk mewakili lelaki BOSS moden yang sangat menginspirasikan.

Sejak 25 tahun yang lalu, BOSS Bottled telah memberikan inspirasi kepada ramai lelaki untuk mengejar cita-cita dan menghadapi cabaran. Dalam pada masa yang sama, ia mengekalkan identiti asas lelaki moden yang penuh kejujuran, intergriti dan autentik.

BOSS Bottled Elixir boleh didapati pada harga RM410 (50ml) dan RM550 (100ml).

 

Baca lebih lanjut: 10 FAKTA MENARIK AKSI DI BALIK TABIR FILEM ‘EXTRACTION 2’ LAKONAN CHRIS HEMSWORTH

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 AKTOR HOLLYWOOD TERKENAL YANG PERNAH BERHASRAT UNTUK BERHENTI BERLAKON

5 AKTOR HOLLYWOOD TERKENAL YANG PERNAH BERHASRAT UNTUK BERHENTI BERLAKON

Bacaan Lanjut
CHRIS HEMSWORTH TERIMA PENGIKTIRAFAN BINTANG HOLLYWOOD WALK OF FAME

CHRIS HEMSWORTH TERIMA PENGIKTIRAFAN BINTANG HOLLYWOOD WALK OF FAME

Bacaan Lanjut
RAHSIA TUBUH MANTAP CHRIS HEMSWORTH

RAHSIA TUBUH MANTAP CHRIS HEMSWORTH

Bacaan Lanjut
cannes 2024

30 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI FESTIVAL FILEM CANNES 2024 (SETAKAT INI)

Bacaan Lanjut

10 JENAMA WANGIAN YANG ANDA PERLU TAHU DI TROVE

Bacaan Lanjut

KETAHUI WANGIAN KEGEMARAN BINTANG THAILAND, MILE PHAKPHUM

Bacaan Lanjut