Skip to content

JACKSON YEE, DUTA GLOBAL BAHARU ARMANI BEAUTY

Kongsikan artikel ini

Jackson Yee, bintang Better Days, filem yang meraih pencalonan di Anugerah Akademi 2021 dilantik sebagai duta global baharu bagi mekap dan penjagaan kulit Armani Beauty. Jackson sebelum ini sudah pun dilantik sebagai jurucakap Aramani Beauty bagi pasaran China sepanjang tahun lalu. Pemilihan Jackson ini juga seiring dengan pelancaran Neocream dalam rangkaian ikonik Giorgio Aramani sendiri, Crema Nera.

Neocream adalah formula liquid-to-cream pertama Gior Armani yang pertama untuk hasil kanvas wajah yang sempurna. Menggunakan bahan ReviscentalisTM yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan yang bertindak memelihara dan merawat kulit. Untuk produk baharu ini, Jackson dijadualkan akan menjalani penggambaran bersama jurugambar kelahirang England, Tom Munro dan akan dilancarkan bermula Mei 2021.

Jackson yang bakal muncul menerusi sebuh filem perang epic The Battle at Lake Changjin sebelum ini lebih dikenali menerusi sebuah siri sejarah The Longest Day in Chang’an. Kecemerlangannya dalam bidang lakonan telah menghadiahkan dia beberapa anugerah termasuklah kategori Best New Performer di Anugerah Filem Hong Kong Ke-39 tahun lalu,. Dia juga meraih kategori yang sama di Hundred Flowers Awards dan Asian Film Awards. Tidak hanya dikenali sebagai aktor dia juga cukup masyhur sebagai penyanyi.

Artikel Berkaitan: Lima Haruman Uniseks Untuk Kamu & Pasangan

Jackson turut mengguna pakai populariti yang dikecapi untuk membantu komuniti sekeliling yang mana dia melancarkan yayasannya sendiri iaitu The Jackson Yee Fund yang mendapat sokongan China Foundation for Poverty Alleviation’s Child Companion Plan yang mana organisasi ini membantu kanak-kanak luar Bandar yang ditinggalkan ibu bapa mereka dek kerana bekerja di Bandar. Yayasan Jackson Berjaya mengumpul 193 ribu Euro yang mana kutipan itu telah membantu 12 ribu orang kanak.kanak di sana.

Artikel Berkaitan: Bintang Baru Spiderman, Adria Arjona Wajah Haruman Armani

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

KONTRAS DAN CETAKAN LIAR JADI CIRI KHAS KOLEKSI LA VACANZA 2022

Bacaan Lanjut

ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM DAYA TARIKAN MASA DEPAN

Bacaan Lanjut

BLEU DE CHANEL LAMBANG KEBEBASAN

Bacaan Lanjut

FESYEN UPDATE! TIGA HIMPUNAN MESTI TAHU SEKARANG

Bacaan Lanjut

SANTAI BERGAYA, MICHAEL KORS & ELLESSE BERSATU

Bacaan Lanjut

VISI KREATIF MARNI UNTUK UNIQLO

Bacaan Lanjut