Skip to content

MANJA WAJAH DENGAN 5 PUPUR TOPENG TERBAIK

MANJA WAJAH DENGAN 5 PUPUR TOPENG TERBAIK

Kongsikan artikel ini

Ekstrem dalam penjagaan kulit wajah? Tiada salahnya! Tambah pupur topeng sebagai perapian lengkap untuk miliki wajah lebih bersih dan sempurna.

 

Hentikan perbandingan! Sekarang ini segalanya bersifat universal. Pupur atau masker sangat penting untuk memastikan kulit wajah kekal lembap dan mengurangkan masalah pada kulit. Buang jauh rasa malu, kalau hendak kulit si kacak David Beckham. Cadangan saya, apa kata anda cuba terlebih dahulu dengan biasa kan diri memakai pupur topeng kerana ianya mudah dan cepat masa. GL bariskan 5 pupur yopeng terbaik tahun 2020.

 

 

LA MER THE TREATMENT LOTION HYDRATION MASK

Mengambil teknologi Jepun dalam mereka pupur topeng serba inovatif. Kulit akan lebih lembap dan merangsang kulit muka bersinar berkali-ganda dalam masa singkat.

 

SK-II FACIAL TREATMENT MASK

 

Kaya dengan rahsia ramuan signature SK-II, esensi Pitera. Mewah dengan gabungan Vitamin, Mineral dan Amino Acids membantu kulit muka lebih relaks, lembap dan kelihatan lebih ton kulit lebih sekata.

 

DR.DENNIS GROSS C+ COLLAGEN BIOCELLULOSE BRIGHTENING TREATMENT MASK

Sesuai digunakan seminggu sekali di rumah. Masker ini merawat kulit kering, rosak dan membetulkan kompleksi pada kulit wajah. Tidak mengandungi Paraban, cruelty-free dan vegan.

 

SEPHORA COLLECTION HERO MASK

Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk berjambang. Hanya dengan 3 minit, pupur topeng ini boleh dilaraskan mengikut bentuk muka. Bantu kulit lembap, melembutkan dan menyegarkan dalam masa singkat.

 

GLAMGLOW BUBBLESHEET OXYGENATING DEEP CLEANSE MASK

Pupur topeng ini unik kerana mengeluarkan tekstur buih kala memakainya. Mampu membuang kotoran dan minyak pada kulit muka. Punya ekstrak Teh Hijau dan amino acid. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Artikel berkaitan MASKER MANIA

 

By Julia Azman
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

PERTUNJUKAN 3D INTERAKTIF SEPHORA MALAYSIA YANG PERTAMA DI KUALA LUMPUR

Bacaan Lanjut

7 HADIAH GROOMING PILIHAN GLAM LELAKI UNTUK HARI BAPA

Bacaan Lanjut

MENGAPA RETINOL PERLU ADA DALAM RUTIN PENJAGAAN KULIT LELAKI?

Bacaan Lanjut

ELAK BADAN BERBAU SELEPAS GIM, 6 PRODUK PENJAGAAN INI PERLU BAWA

Bacaan Lanjut

KANE LIM BINTANG BLING EMPIRE LELAKI ASIA PERTAMA BERGELAR FENTY FACE

Bacaan Lanjut

SUNDAY RILEY PILIHAN LELAKI MASA KINI

Bacaan Lanjut